BALON MÜZESİ ATAŞEHİR'DE

Dünyanın en ünlü balon müzesi Animal Balloon World’e Ataşehir Metropol İstanbul'da kapılarını açıyor.

BALON MÜZESİ ATAŞEHİR'DE
 BALON MÜZESİ ATAŞEHİR'DE

Dünyanın en ünlü balon müzesi Animal Balloon World’e Ataşehir Metropol İstanbul'da kapılarını açıyor.

Alışveriş ve eğlencenin Ataşehir’deki gözde noktası Metropol İstanbul, 1. yaşını kutladığı geleneksel festivalde bu kez dünyanın en ünlü balon müzesi Animal Balloon World’e kapılarını açıyor.

Alışveriş ve eğlencenin Ataşehir’deki gözde noktası Metropol İstanbul, 1. yaşını kutladığı geleneksel festivalde bu kez dünyanın en ünlü balon müzesi Animal Balloon World’e kapılarını açıyor. Hollanda, İspanya, Belcika,İtalya, Fransa ve Avusturya başta olmak üzere pek çok ülkeden gelen balon artisti ve Türkiye’den de 14 gönüllü öğrenci ile birlikte toplam 34 kişilik bir ekibin hayata geçirdiği müze, Türkiye’de ilk kez Metropol İstanbul’da ziyaretçilerle buluşacak.

Metropol İstanbul, 30 Ağustos- 30 Eylül tarihlerinde ziyaretçileriyle buluşacağı 1.yaş kutlamalarında renkli etkinliklerin yanı sıra Dünyanın en ünlü balon müzesi Animal Balloon World’e de ev sahipliği yapacak. Hollanda, İspanya, Belçika,İtalya, Fransa ve Avusturya başta olmak üzere pek çok ülkeden gelen 20 ünlü balon artistinin ve Türkiye’den de 14 gönüllü öğrencinin yaratıcı dokunuşlarıyla inşa edilen müze, Türkiye’de ilk kez Metropol İstanbul’da ziyaretçilerle buluşacak.

Uluslararası Balon Profesyonelleri Kurucu Başkanı Guido Verhoef’ın önderlik edeceği, Hayvanlar Alemi konseptindeki yaratıcılıkta sınır tanımayan Balon Müzesi ile Metropol İstanbul, balon sanatıyla Türkiye’de ilk kez bir AVM’de tüm ziyaretçilere müze deneyimi yaşatacak. 1000 metrekarelik alanda, yüzde 100 geri dönüşümden elde edilen toplam 150 bin balonun kullanıldığı müzede; Dinazor Dünyası, Afrika Savanası, Kutuplar, Safari ve Yağmur Ormanları konseptleri yer alıyor. Müzede sergilenen eserler içerisinde yer alan 40 metrelik yüksekliğiyle dünyanın en büyük balon dinazoru da bu muhteşem etkinlikte ziyaretçilerle buluşacak. Nesli tükenen hayvanlar temasıyla yola çıkan Animal Balloon World, minik ziyaretçilerine özel paketler içerisinde balon hediye edecek.

Metropol İstanbul marka karması:

Metropol İstanbul’da yer alan markalar arasında; 40 Million Optik, Adidas, Reebok, Adore Oyuncak, Altınyıldız Classics, Altınbaş, Arby’s, Arifoğlu, Ariş Pırlanta, Aslı Cafe, Asyıldız Döviz, Atasay, Aknatual Kuru Temizle,Atasun Optik, Avva, Balonevi, Bee Vale, Benetton, Beylerbeyi Muhallebicisi, Beymen, Beymen Club, Big Chefs, Bize Fashion, Black Spade, Blue Diamond, Bodrum Mantı, Boyner, Bosch, Bottega, Bubble Waffle, Burger House, Burger King, B-Fair, Cacharel, CarrefourSA, Cinematica, Coffee Chefs, Cold Stone, Columbia, Cookshop, Coral Travel, Çöps, Dagi, DasDas, Decathlon, Delta Optik, Docker’s, Doyuyo, Dürümce, Ebebek, Emnana, Engin Saat, ETS Tur, Evidea, Eve Shop, Fakir, FDR Oyun ve Espor Merkezi, Flormar, Gant, GAP, Giovane Gentile, Giya Mücevherat, Göz Grup, Gratis, Galliard ,Güneri saat,Green Salads, Golden Rose, Gusto, Gül Eczanesi, HD İskender Stork’s, Hello Sweetie, Hupalupa, İGS, Jolly Tur, Kahve Dünyası, Karafırın, Kaave,Kar Spor, Komşu Fırın, Kiğılı, Kom, Korkmaz, Kronotrop, Krispy Kreme, Kütahya Porselen, Lacoste, LC Waikiki, La Luce, Levi’s, Lizay Pırlanta,Jojomay, Lokmacho, Marks&Spencer, Mado, Malatya Pazarı, Marin Tobacco, Marmara Lostra,Marin Gurme, Media Markt, Midpoint, Nautica, Network, Nezih, Nokta Kırtasiye, Nutshop,Carwax, Perspective, Paşabahçe Mağazaları, Perfume Point, Penti, Petonpet, Pidem, Pierre Cardin, Pinkberry, Polo Garage, Popeyes, Pronail,Parisli Cemil Kuaför, Regina Ayakkabı, Rossmann, Saat&Saat, Salomon, Suadiye Marmaris,Samsung, Sarar, Serander Cafe, Seymen Terzi, Siemens, Silver&Stone, Shake Shack, Skechers, Sneaks Up, So Chic, Suwen, Superstep, Starbucks, Swarovski, Tefal, The Ambar Goes Cafe, The Corner Tantuni, The Hamburger, The House Cafe, Toyzz Shop,Tuba Arabacıoglu eczanesi,The Hunger, Turkcell, Us Polo ASSN, Wolls Burger, WMF, Yves Rocher, Vodafone, Zen Pırlanta ve Ziyafe Kayseri Mutfağı bulunuyor.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109