Av. Ahmet Özcan ve Yönetimi Ataşehirlilerle Buluştu

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan ve Yönetimi Küçükbakkalköy'de esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Av. Ahmet Özcan ve Yönetimi Ataşehirlilerle Buluştu
Av. Ahmet Özcan ve Yönetimi Ataşehirlilerle Buluştu


 AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan ve Yönetimi Küçükbakkalköy'de esnaf ziyareti gerçekleştirdi.





AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığının 4.Olağan Kongresinin ardından yeni ilçe başkanı seçilen Av. Ahmet Özcan ve Yönetim Kurulu üyeleri Küçükbakkalköy'de ilk yönetim kurulu toplantısı öncesi sahaya indi.


Ak Parti 4. Olağan Kongresi sonrası İlçe Başkanı seçilen Av. Ahmet Özcan ve yönetim kurulu üyeleri ilk yönetim kurulu toplantısı öncesi Küçükbakkalköy esnafı ve sakinleriyle Prestij Cadde'sinden başlayarak tanışma ve buluşma ziyaretleri düzenledi. Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 173. yılı kapsamında Küçükbakkalköy'de bulunan emniyet mensuplarının gününü tebrik eden İlçe Başkanı Özcan, bölge esnafını tek tek ziyaret ederek kendisini tanıttı.



Özellikle Prestij Cadde de gençlerin dikkatini çeken Özcan, gençlerle isteklerini kırmayarak hem şakalaştı, hemde fotoğraf çekindi. Vatandaşların talebini de dinleyen Özcan, bundan sonraki süreçlerde hep sahada daha aktif olacaklarını belirtti. Cadde boyunca esnaf ve mahalle sakinleriyle buluşan Av. Ahmet Özcan ve yönetim kurulu üyeleri karanfil dağıtarak ilk toplantılarını gerçekleştirmek üzere İlçe Başkanlığı binasına geçti. Özellikle kongre sürecini takip eden vatandaşların AK Parti Ataşehir'in yeni başkanı için genç, girişken ve sempatik demesi dikkatlerden kaçmadı. 

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2018, 23:34

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER