ATATÜRKÇÜ KADINLARDAN İLGEZDİ’YE TAM DESTEK

Battal İlgezdi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı. İlgezdi, kadının olmadığı bir toplumda var olunamayacağını söyledi.

ATATÜRKÇÜ KADINLARDAN İLGEZDİ’YE TAM DESTEK
ATATÜRKÇÜ KADINLARDAN İLGEZDİ’YE TAM DESTEK 


Battal İlgezdi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı. İlgezdi, kadının olmadığı bir toplumda var olunamayacağını söyledi.

Ataşehir Gönüllüleri Derneği  8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı. Ataşehir’de yaptığı sosyal projelerle  ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıkları imkanlarla her geçen gün başarı hanelerini çoğaltan Ataşehir Gönüllüleri, bugün  de kadınların emek gücünü unutmadı.
Ataşehir Park Adana’da gerçekleşen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi  ile  Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi de katılım gösterdi.
Büyük bir katılımın yaşandığı etkinlikte İlgezdi ailesine kadınlar tarafından yoğun sevgi gösterisi etkinliğe renk kattı.  Açılış konuşmasını Ataşehir Gönüllüleri Dernek Başkanı Şenel Dınız’ın yaptığı kadınlar günü kutlamasında  Şenel Dınız, kadınların gücüne vurgu yaparak, toplum başarısının kadınların emeğinden geçeceğini  dile getirdi. Şenel Dınız açılış konuşmasında gelen tüm misafirlere teşekkür ederek, “Oğlum” diye hitap ettiği Battal İlgezdi’yi kürsüye davet etti.



“İYİ Kİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK CUMHURİYETİ KURDU DA BURADA HEP BERABER OTURABİLİYORUZ”
Battal İlgezdi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayarak başladığı konuşmasında kadının olmadığı bir toplumda var olunamayacağına değindi.  Battal İlgezdi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğindeki konuşmasında şu sözlere yer verdi. İlgezdi: “Sevgili kadınlar, iyi ki Mustafa Kemal Atatürk cumhuriyeti kurdu da, burada hep beraber oturabiliyoruz. Bizler soyun hep erkekten geldiğini düşünür ve onu söyleriz. Ama bilim adamlarının da desteklediği gibi soy kavramı kadından gelmektedir. Soy demek kadın demektir. Kadın demek, bir toplumun devamlılığı, aydınlığı, huzuru ve adaleti demektir. Kadının olduğu yerde barış vardır. Kardeşlik vardır. Paylaşım, birleşmek ve farklılığa saygı göstermek vardır. Kadın demek kültür demektir. Kültürlerimiz kadının elinde şekillenir. Kimi zaman Anadolu’nun tadı damağındaki leziz bir yemeğidir kültürümüz, kimi zaman türküdür, resimdir. Her yerde ve her şartta insanlığı daha iyiye taşımak için çalışır kadın.”



“ÇANTADA BİR KEKLİK YOK!”
Seçim konuşmalarına da yer veren İlgezdi  Ferhatpaşa’dan şimdiye kadarki seçimlerde aldığı oyun iki katını alacağını söyledi. İlgezdi: “Önümüzde bir seçim var. Herkes bir yorum yapıyor ve herkes kendine göre haklı. Ataşehir’de CHP’nin oyu 90 bin AK Parti’nin oyu 120 bin. Şimdi bazıları bize kızıyor. ‘Size oy vermeyeceğim.’ diyor. Canları sağ olsun. Gerekçe olarak da cumhurbaşkanlığı seçimlerini gösteriyor veya parti içinde sıkıntı gördüğünü söylüyor. Benim de ufak tefek yaptığım eksiklikleri gösteriyorlar. Buna rağmen biz burada seçimi aldık. Ferhatpaşa’da 20 bin oy kullanılıyor. Partimizin oradan 2009’da  aldığı oy 340!  2014 seçimlerinde ise Ferhatpaşa’dan  bu defa 2800 oy aldık.  Ben iddia ediyorum herkes bir şeylerin artık daha da farkına vardı. 2014’te 2800 oy aldığım Ferhatpaşa’dan  şimdiki seçimde en az iki katını alacağım. Ben 120 bin oyu olan AK Parti’ye karşı 90 bin oy ile yarışıyorum.  Tablo bu! Yani çantada bir keklik yok.  Ona rağmen bu seçimi de alacağımızı biliyorum. Ben kendime güveniyorum.” dedi.


İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109