Ataşehirli Öğrencilerin İlk Hediyesi Başkan Özcan'dan

Bu sene 1.sınıfa başlayacak olan Ataşehir’in 17 Mahallesinden toplam 2000 öğrenci’ye AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından çanta dağıtıldı.

Ataşehirli Öğrencilerin İlk Hediyesi Başkan Özcan'dan
 Ataşehirli Öğrencilerin İlk Hediyesi Başkan Özcan'dan

Bu sene 1.sınıfa başlayacak olan Ataşehir’in 17 Mahallesinden toplam 2000 öğrenci’ye AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından çanta dağıtıldı.

 
AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından “Yarınlara Umut Oluyoruz” sloganıyla AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan’ın imzalı mektubunu taşıyan çantalar AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan başta olmak üzere ana kademe üyeleri, gençlik kolları, kadın kolları, mahalle birim başkanları ve meclis üyeleri tarafından Ataşehir’in 17 Mahallesi’nde ilkokul’a başlayacağı tespit edilen 2.000 öğrenciye evlerinde ziyaret edilerek, okul heyecanları paylaşıldı. 



AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan’ın imzasını taşıyan ve velilere verilen mektuplarda “Kıymetli Ataşehirli Hemşehrilerim, gözümüzden sakınarak büyüttüğümüz yavrularımızın ilk eğitim-öğretim hayatına adım atacağı mutlu gün geldi çattı. Minicik elleri, tertemiz ruhu, heyecan dolu bakışları ile bu günü iple çeken kıymetli yavrularımız artık yeni bir heyecana, yeni bir umuda adım atıyor. Ataşehir Ak Parti İlçe Başkanlığı olarak dünyanın en kıymetli varlıklar! Olan yavrularımızı geleceğimizin teminatı görüyor, onlarla birlikte geleceğin inşaası için çalışıyoruz. Başkanlığımız olarak çocuklarımızın bu mutlu günlerinde sevinçlerine ortak olmak ve mutluluklarını paylaşmak istedik. Ataşehirimizin geleceğini inşaa için siz değerli ailelerimiz ile birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Parti olarak birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde kıymetli yavrularımızın dün yanında olduğumuz gibi bugünde yanlarında olduğumuzu ve yarında yanlarında olacağımızı bildiriyoruz. 



Ülkemizin geleceğini elinde tutan değerli evlatlarımızın ilk eğitim-öğretim dönemlerinin hayırlı olmasını temenni ediyor, ülkemiz ve milletimiz için faydalı bireyler olmalarını diliyoruz. Çocuklarımızın huzurlu, aydınlık bir geleceğe sahip olmaları umuduyla Ataşehirimizin bütün çocuklarını sevgiyle kucaklıyorum.” Sözleri yer alırken, 2018-2019 Eğitim-öğretim yılında uyum haftası kapsamında erken ders başı yapacak ve AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından tespit edilen toplam 2000 birinci sınıf öğrencisine çantaları teslim edilmiş oldu. 

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2018, 13:38

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109