Ataşehirli kadınlar resim sergisi açtı

Ataşehirli kadınlar resim sergisi açtı

Ataşehirli kadınlar resim sergisi açtı
Ataşehirli kadınlar resim sergisi açtı… Ataşehir Halk Eğitim Merkezi tarafından Arifpaşa İlköğretim Okulu’nda açılan Resim kursu öğrencileri ilk dönem sergilerini Ataşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda açtı. Açılışa Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Milli Eğitim Şube Müdürü Zeki Er, Ataşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yakup Alp, Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan ile çok sayıda davetli ve kursiyer katıldı. Açılışta konuşan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi kadınların sanatla iç içe olmalarının önemine değinerek; “Henüz yeni bir belediye olduğumuz için bir kültür merkezimiz yok. Ama çok kısa sürede büyük bir kültür merkezi yapıp sizlerin hizmetine sunacağız. Sergilerinizi ve etkinliklerinizi orada düzenleyeceksiniz. Sizleri bu alanda elimizden geldiğince destekleyeceğiz” dedi.

Ataşehirli kadınların eğitimle ilgili taleplerini en iyi şekilde karşılamaya çalıştıklarını belirten Ataşehir Milli Eğitim Şube Müdürü Zeki Er ise şunları söyledi: “Bize gelip resim dersi almak istediklerini söyleyen kadınlarımız için Arifpaşa İlköğretim Okulu’nda bir kurs açtık. Bu gün burada kursiyerlerimizin başarısını görüp mutlu oluyoruz.”

Ataşehir Halk Eğitim Müdürlüğü olarak ilçe sakinlerinin kurslara yönelik taleplerini değerlendirdiklerini belirten Halk Eğitim Müdürü Yakup Alp; “Kadınlarımızın gelişimi ülkemiz için çok önemli. Onlar kurs talep etsinler bizler açalım” dedi. Açılışın ardından sergiyi gezen Başkan Battal İlgezdi 3 tablo satın aldı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER