ATAŞEHİR'Lİ ENGELLİLER'DEN BAYRAMDA DUYARLI DAVRANIŞ.

Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği Geleneksel Bayramlaşma günlerinde Dernek Genel Merkezinde bir araya geldiler. Bayramın 2. gününde Dernekte bir araya gelen dernek yöneticileri ile üye ve aileleri bu bayram ayrı bir huzur ve sevinç yaşadılar.

ATAŞEHİR'Lİ  ENGELLİLER'DEN BAYRAMDA DUYARLI DAVRANIŞ.
Bu yılki Ataşehir Belediye Başkanlığının destekleri ile verecekleri  Geleneksel İftar Yemek proğramlarını Afrika ve Somalide Açlık ve Sefalet içinde bulunan kardeşlerine Saygı niteliğinde iptal ederek ve Bayramda Özürlü Maaşlarını Somaliye Destek amaclı yolladılar.

Dernek Başkanı Sayın Birol EKŞİ yaptığı açıklamada , Derneğimizin Gönül Dostu olan Ataşehir Belediye Başkanımız Sayın Battal İLGEZDİ 'nin destekleri ile planlanan Ramazan Ayı İftar Yemeğimizi aldığımız yönetim kurulu kararımızla " Afrika'da ve Somali'deki kardeşlerimize SAYGIve DESTEK amacında iptal ettiğimizi Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Apdullah DER 'e  bildirdik.

Rahmetli babam adına karınca kaderince Somalide ve Afrikadaki  kardeşlerimize yardım yapacağımı dernekte paylaştığımda gönüllü olarak  Yönetim Kurulumuzdan  Alican Ayhan, İbrahim BİR,   Nevzat AĞBULUT Üyelerimizden  Recep NASIL adına Babası Hüseyin NASIL İsmail FİDAN  2022 Yasadan faydalandıkları Özürlü Maaşlarının yarısını bağışlama fikirleri doğdu. Bayramdan önce görevlerini yerine getirmenin mutluluğunu Bayramın 2. gününde Dernek Genel Merkezlerinde bir arada bayramlaşarak yaşadılar.

Dernek Başkanı Sayın EKŞİ; Bayramdan hemen sonrasıda K.Bakkalköy Kastelli İş Merkezi arkasında kalan parka kalıcı bir dernek merkezi yeri için Ataşehir Belediye Başkanları Sayın Battal İLGEZDİ den 40 mt prafabrik hazır ev isteklerini yerine getireceklerini belirten Başkan EKŞİ,  2009 yılından beri bekledikleri dernek yerlerini Batı Ataşehir bölgesinde kalan Fenişleri Müdürlüğü bahçesine yapıldığını ve T.S.D Türkiye Sakatlar Derneği Kadıköy Şubesinin Başkanı Sayın Vedat OSMANOĞLU Kadıköy adıyla alamayacağını bildiği için  1 ay içinde apar topar  Bir dernek adı altında engelli spor kulübü kurarak kendilerine tahsis ettirmiş oluşu ve söz konusu bizim bölgedeki engelli kardeşlerimiz ve ailelerimizin Batı ataşehir'e gidiş-gelişleri zor olması nedeniyle Bakkalköydeki parkı Engelliler Sevgi Parkı adı altında Dernek genel mekezi olması için 6.kez telep ettiklerini, burasının Engellli ailelerinin hizmetine açıldığında Gönül Hizmetlerinin daha geniş ve kapsamlı olacağına inandıklarını 

Belediye Başkanımız şuanki yerimize kira desteği yaptığını fakat bizler bir seferlik bize 40 mt  karelik Prafabrik yer almasını istiyoruz, Bayramdan sonra Makamlarına çıkarak isteğimizi birkez daha ileteceğiz.

Sonuç alamazsak Gönüllü İşadamlarımıza umut bağlayacağız , 2. kez Ali AĞAOĞLU 'nun bilgisi dahilinde AGAOĞLU Şirketler Topluluğu Binasındaki Makamına giderek Sekreterliğine ve danışmanına talep projemizi bırakmamıza rağmen  sonuç alamadıklarını belirtirken, Ataşehir li Kurum ve Özel Firmalardan  sonuç alamazsak kendi özürlü maaşlarımızı ortağa koyup hayalimizi gerçekleştireceğiz , Ata'mızın " Bazı İşler Vardır ki Sadece Çalışmakla Başarılmaz, Aynı Zamanda Gönlünüzü de Adamanız Gerekir"sözleriyle sözünü bidirmiştir.

YORUM EKLE
YORUMLAR
başkanlık
başkanlık - 13 yıl Önce

Ataşehirli Engelli ve Ailelerimize her zaman destek ve katkılarını esirgemeyen gönül dostlarımız böyle insanlık adına yapılan kampanyalara her daim dutyarlı olmuşlardır. Gönül Dostlarımızdan aldığımız güç ve azimle hizmetlerimize devam edeceğiz. tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimizle Ataşehir Engelliler Derneği

ayşe aydın
ayşe aydın - 13 yıl Önce

Makalenizi okudum güzel şeyler olacak inşallah.
özellikle parka yapcağınız dernek lokal için, Sayın Beledeiye Başaknımız BATTAL İLGEZDİ Beyin vce Ataşehirli İşadamlarımızdan ALİ AĞAOLU'NUN bizden yardılarını esirgemeyeceğinden eminim.
İnşallah en kısa zamanda Rahatlıkla giriş ve çıkış yapabileceğimiz bir lokale kavuşuruz

SIRADAKİ HABER

banner110

banner109