Ataşehirli Çocuklar Barış İstiyor

Ataşehir Belediyesi’nin Yaz Sanat Okulu öğrencileri, “Barış” özlemlerini resmettiler. İçlerinden 19 tanesi, 1 hafta boyunca billboardlardan, İstanbullulara “barış çağrısı” yapacak.

Ataşehirli Çocuklar Barış İstiyor
Ataşehirli Çocuklar Barış İstiyor

Ataşehir Belediyesi’nin Yaz Sanat Okulu öğrencileri, “Barış” özlemlerini resmettiler.  İçlerinden 19 tanesi, 1 hafta boyunca billboardlardan, İstanbullulara “barış çağrısı” yapacak.

Küçük ressamların “Barış” çağrısı billboardlarda

Ataşehir’de faaliyet gösteren 8 Ataevi’nde açılan Yaz Sanat Okulu’na devam eden 163 öğrenci  “Barış” özlemlerini resme döktü. 163 resim içinden 19 ilköğretim öğrencisinin resimleri sergilenmeye değer görüldü. Seçilen 19 Barış resmi 28 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında billboardlarda sergileniyor.

 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle bir açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Bu sene, 1 Eylül Dünya Barış Günü, ülkemiz için her zamankinden daha büyük bir önem taşıyor. Biliyoruz ki, savaşın iyisi, barışın kötüsü olmaz. Yine biliyoruz ki, bizden başka kimse, bize barış getirmeyecek. Biz bu sene sözü çocuklarımıza bıraktık.  En anlamlı çağrı onlarınki diye düşünüyoruz. Yalnız İstanbulluları değil tüm Türkiye’yi bu sese kulak vermeye çağırıyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2015, 20:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER