Ataşehir'in 5'inci Ataevi Kayışdağı Lions Ataevi Açıldı

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezi, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin de katılacağı Kayışdağı Mahallesi bilgilendirme toplantısı öncesi Ataşehir'in 5. Ataevi'ni açtı

Ataşehir'in 5'inci Ataevi Kayışdağı Lions Ataevi Açıldı

Ataşehir'in 5'inci Ataevi Kayışdağı Lions Ataevi, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezi'nin katılımı ile açıldı

Ataşehirweb Haber /Recep kenan

Battal İLGEZDİ Ataşehir belediyesi Kayışdağı Lions Ataevi'ni açtı

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezi, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin de katıldığı Kayışdağı Mahallesi bilgilendirme toplantısı öncesi saat 17 oo' de Ataşehir'in 5. Ataevi'ni açtı.


Ataşehir Belediyesi, Anadolu yakası Lions kulüplerinin katkıları ile tamamlanan Kayışdağı Lions Ataevi'nin açılışını yaptı.

Ataşehir belediyesi 5. Ataevini Kayışdağı'nda açtı

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezi, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin de katıldığı Kayışdağı Mahallesi bilgilendirme toplantısı öncesi   Ataşehir'in 5. Ataevi'ni açtı

Halkında ilgi gösterdiği ve kalabalık davetli katılımının olduğu Kayışdağı Lions Ataevi açılışı, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezi'nin katılıdığı tören ile  yapıldı.

Lions temsilcilerinin ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin konuşmasından sonra emeği geçenlere plaketler verildi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İLGEZDİ ve katılımcılar Kayışdağı Mahallesi Bilgilendirme toplantısına katılmak üzere Ataevinden ayrıldılar.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER