Ataşehir'den Soba, baca ve şofben zehirlenmelerine dikkat!

Ataşehir Belediyesi tarafından "Soba, baca ve şofben zehirlenmelerine" ilişkin toplum bilincinin oluşturulması amacıyla "Karbonmonoksit Zehirlenmeleri ve Alınacak Önlemler" konulu seminer düzenleniyor.

Ataşehir'den Soba, baca ve şofben zehirlenmelerine dikkat!

Zehirlenmelere Dikkat! Ataşehir Belediyesi tarafından "Soba, baca ve şofben zehirlenmelerine" ilişkin toplum bilincinin oluşturulması amacıyla "Karbonmonoksit Zehirlenmeleri ve Alınacak Önlemler" konulu seminer düzenleniyor.

 Soba, baca ve şofben zehirlenmelerine dikkat!

Ataşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nün organize ettiği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın da katılacağı seminer 20 Şubat Pazartesi günü 14.00-16.00 saatleri arasında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonu'nda yapılacak.

Seminere Ataşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ile Çevre Kontrol ve Koruma Müdürlüğü ile İBB İtfaiye Daire Başkanlığı'ndan birer konuşmacı katılacak. "Karbonmonoksit Zehirlenmeleri (soba, baca ve şofben vb.) ve Alınacak Önlemler" konulu broşürler de seminere katılanların yanı sıra tüm ilçe genelinde ev ve işyerlerine dağıtılacak.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2012, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER