ATAŞEHİRDEKİ ZABITALAR BEDENSEL ve MESLEKİ EĞİTİM ALIYOR

ATAŞEHİRDEKİ ZABITALAR BEDENSEL ve MESLEKİ EĞİTİM ALIYOR

ATAŞEHİRDEKİ ZABITALAR BEDENSEL ve MESLEKİ EĞİTİM ALIYOR

Ataşehir’deki Zabıtalar bedensel ve mesleki eğitim alıyor. Ataşehir Belediyesi Zabıtaları hem bedensel hem mesleki eğitim almaya devam ediyor. Ataşehir Belediyesi Zabıta personeli bir yandan mesleki zorlukların yarattığı stresi sporla atıp vücutlarını zinde tutarken, diğer yandan da mesleki eğitimlerle görev ve sorumluluklarını daha iyi öğreniyor.


Zabıta Personelinin fiziki niteliklerini en üst seviyeye çıkarmak için başlatılan spor programlarına Zabıta Müdürlüğü’nden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman ve Zabıta Müdürü Battal Sarıkaya da katılıyor. Kültür-fizik hareketleri, koşu, atletizm, ağırlık kaldırma ve futbol, voleybol, basketbol müsabakaları yapılan spor faaliyetleriyle personelin iş verimlilikleri arttırılıyor.

Nuri Cıngıllıoğlu Lisesi Spor Salonu’nda antrenörler eşliğinde yapılan spor programı bir yıl süreyle de devam edecek. Spor faaliyetlerinin ilk gününde, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman ile Zabıta Müdürü Battal Sarıkaya’nın kaptanlıklarını yaptığı takımlar arasındaki voleybol maçının setlerini Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman’ın takımı 3-0 kazandı.


Bedensel zindeliğini sporla sağlayan Zabıta personeli diğer taraftan da Ataşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından verilen hizmet içi eğitim programları doğrultusunda bir hafta süreyle “Belediye Zabıtası Görev, Yetki ve Sorumlulukları” konularında eğitim aldı. Zabıtalar bu eğitimlerde 5326 sayılı Kabahatler Kanunu Uygulamaları ile İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsat İşlemleri konularında hizmet içi eğitim seminerine katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER