Ataşehir'de Tekstil Atölyesinde Çıkan Yangın Korkuttu

Ataşehir'de Tekstil Atölyesinde Çıkan Yangın Korkuttu

Ataşehir'de Tekstil Atölyesinde Çıkan Yangın Korkuttu
Ataşehir'de Tekstil Atölyesinde Çıkan Yangın Korkuttu  Ataşehir'de Tekstil Atölyesinde Henüz Belirlenemeyen Bir Sebeple Yangın Çıktı. Ölen ya da Yaralananın Olmadığı Yangını İtfaiye Ekipleri Kısa Sürede Söndürdü.

Ataşehir'de tekstil atölyesinde henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangını itfaiye ekipleri kısa sürede söndürdü.

Olay saat 21.00 sıralarında Namık Kemal Caddesi Anıl Sokak'ta meydana geldi. Sokak içinde tekstil atölyesi olarak kullanılan Bodrum katından duman çıktığını gören vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. İtfaiye olay yerine gelinceye kadar yangın büyüdü. Ümraniye müfrezesinden olay yerine ulaşan itfaiye ekibi yangını kısa sürede kontrol altına aldı.

Oksijen tüpleri ile birlikte atölyeye giren itfaiyeciler yangında ölü ya da yaralı izine rastlamadı. Yangın sonucu iş yerinde maddi hasar meydana geldi. Yangın sebebiyle mahalleli de kısa süreli panik yaşadı. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından itfaiyeciler ve vatandaşlar normale döndü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109