ATAŞEHİR'DE SÜNNET ŞÖLENİMİZ VAR

Ataşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilen Toplu Sünnet Şöleni

ATAŞEHİR'DE SÜNNET ŞÖLENİMİZ VAR
Ataşehir Belediyesi tarafından bu yıl, 3'üncüsü gerçekleştirilen Toplu Sünnet Şöleni, 13 Ağustos Cumartesi günü Nazım Hikmet Parkında yapılacak. Saat 17.00-19.00 arasında gerçekleştirilecek şölene sünnet olan 750 çocuk ve aileleri katılacak.

Ataşehir Belediye Başkan Battal İlgezdi'nin elinden sünnet hediyelerini alacak çocuklar için çok sayıda etkinlik hazırlandı.

Küçükbakkalköy'de yer alan Nazım Hikmet Parkı, Toplu Sünnet Şöleni'nde birbirinden farklı animasyon gösterilerine sahne olacak.

Palyaçolar, jonglörler, illüzyon gösterileri ve yüz boyama etkinlikleri ile sünnet olan çocuklara, neşeli saatler yaşatılacak.

Şölen'de Ataşehir Belediyesinin Gezici Orkestrası çocuklara özel bir repertuarla sahne alacak. Ayrıca roman müziğine yeni yorumlar katan ''Ahırkapı Roman Orkestrası'' hareketli şarkıları ile şölene renk katacak.

Etkinliğin sunuculuğunu ise ''Hayat Bilgisi ''dizisindeki "Mennan" karakteri ile büyük beğeni toplayan, son olarak ''Yahşi Cazibe'' adlı dizide ''Ziverbey'' karakterini canlandıran Erdal Türkmen yapacak.

Tarih : 13 Ağustos Cumartesi
Saat: 17.00-19.00
Yer: Küçükbakkalköy Nazım Hikmet Parkı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109