Ataşehir'de Otomobil Bozuldu, Şebeke Çökertildi

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polislerin dikkati, bir hırsızlık şebekesinin çökertilmesini sağladı.

Ataşehir'de Otomobil Bozuldu, Şebeke Çökertildi

Otomobil Bozuldu, Şebeke Çökertildi
Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polislerin dikkati, bir hırsızlık şebekesinin çökertilmesini sağladı.

Ataşehir Barajyolu Caddesi üzerinde dün akşam saatlerinde devriye görevi yapan polisler, arızalanan otomobilini iten bir kişiyi gördü. Durumdan şüphelenen polisler, ekip otomobilini durdurarak, şüpheli tavırlar sergileyen kişinin yanına gitti. Otomobili incelemeye başlayan polisler, arka koltukta sigara kartonları, içki şişeleri ve tıraş bıçakları olduğunu gördü. Malzemelerin nereden alındığına dair sorulara, çelişkili yanıtlar veren şüpheli gözaltına alınarak emniyete götürüldü, otomobile de el konuldu.

HIRSIZLIKTAN ARANIYORMUŞ

Yapılan ilk incelemede gözaltına alınan Orhan K.'nın (27), hakkında işyeri hırsızlığı suçundan arama kaydı bulunduğu tespit edildi. Orhan K.'nın verdiği bilgiler doğrultusunda da Bekir Ç. (31) ve Erkan S. (18) yakalandı. Arkadaşlarının gözaltına alındığını öğrenen şebekenin diğer üyesi Emrah A. (25) bilgi almak için gittiği karakolun önünde gözaltına alındı. Zanlıların Bolu, Trabzon, Çorum, Malatya ve Edirne'de iki ay içinde 7 marketten hırsızlık yaptığı, bu marketlerden çaldıkları malları da farklı illerde paraya çevirdikleri tespit edildi. Şebeke üyelerinin gerçekleştirdikleri hırsızlık olaylarında marketlerin güvenlik kameralarına yakalandığı öğrenildi. Zanlıların teşhis edilmesinde, kamera görüntülerinin de kullanıldığı belirtildi.

Yetkililer, zanlıların Edirne Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edileceğini, konuyla ilgili soruşturmanın da derinleştirileceğini belirttiler

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109