ATAŞEHİR’DE MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

“19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla Ataşehir’de bir dizi program gerçekleştirildi.

ATAŞEHİR’DE MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI
 ATAŞEHİR’DE MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

“19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla Ataşehir’de bir dizi program gerçekleştirildi.

Ataşehir’de bulunan 17 mahallenin muhtarları Muhtarlar Günü dolayısıyla Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz ile Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez’i makamlarında ziyaret etti.


Muhtarların görev yaptıkları yerde devleti temsil ettiklerini, halk ile devlet arasında köprü olduğunu ifade eden İlhami Yılmaz, “İlçemizin gelişimine yönelik katkılarınız, fikir ve önerileriniz bizim için çok değerli. Taleplerinizi en kısa sürede karşılamak için hep birlikte çalışacağız. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyor, gününüzü içtenlikle kutluyorum” dedi.


Ataşehirli muhtarlar ziyarette tek tek söz alarak talep ve önerilerini aktarıp görüşlerini dile getirdiler.

Ziyaret sonrası Ataşehir Belediye Başkanlığı tarafından Ataşehirli muhtarlar onuruna yemek programı düzenlendi.


Yemekte muhtarlarla bir araya gelen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi “Her yıl Ataşehirimizde 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyoruz. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede devletimizin kurumlarını temsil etmekte ve vatandaşlarımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Muhtarlarımız seçimle göreve gelen toplumun kılcal damarlarıdır. Hem en küçük yerleşim birimlerinin başı hem de merkezi idarenin halka en yakın olan temsilcileridir” dedi.

İlçede yaşanan sorunların çözümü ve vatandaşlardan gelen taleplerin aktarılması için düzenli olarak muhtarlarla toplantılar yaptıklarını söyleyen Battal İlgezdi , “17 Mahalle muhtarımızla Ataşehirimiz için hep birlikte çalışıyoruz. Muhtarlarımıza yürüttükleri hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109