Ataşehir’de ipi göğüsleyeceğiz

Ataşehir CHP İlçe Başkanı Kaya ULUYILMAZ Ataşehir’de bir kez daha ipi göğüsleyeceğiz. Çünkü halkla el ele, halkın içinde olan, halkın önceliklerini esas alan, halkın şikayetlerini esas alan, herkesin belediye başkanı olan başkanımız var

Ataşehir’de ipi göğüsleyeceğiz

Belediye Başkanımız Battal İLGEZDİ'de da bizde her toplantılarımızda söylüyoruz, O artık tüm Ataşehir’in Balediye Başkanı. 
 Yaptığımız bir dizi söyleşide CHP Ataşehir ilçe başkanı Kaya KAYA ULUYILMAZ'ın Ataşehirweb haber'e yaptığ açıklamalardan satırbaşları.

Recep  KENAN / Ataşehirweb haber

Ataşehir’de bir kez daha ipi göğüsleyeceğiz.


Önümüzdeki seçimlerde yine ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum. Çünkü halkla el ele, halkın içinde olan, halkın önceliklerini esas alan, halkın şikayetlerini esas alan, herkesin belediye başkanı olan başkanımız var. Halk adamlığı anlayışı içerisinde  davranıyor olması bizi inanılmaz umutlandırıyor. Bununla gurur duyuyoruz, önemsiyoruz.

Gururla bilgilendirme toplantılarına katılıyorum Başkanımızla. Çünkü biz halka, size rağmen değil sizin yanınızda olacağız, birlikte yürüyeceğiz, tapu sorunlarınızı çözeceğiz, alt yapı, kaldırım sorunlarınızı çözeceğiz. Bir kentlinin insani olarak gereksinimini karşılamaya çalışıyoruz. Bunları yaparken hiçbir destek ve yardım almıyoruz. Ataşehir’in olanakları ile yapıyoruz.


Ataşehir sürekli büyüyen bir ilçe

Ataşehir sürekli büyüyen bir ilçe. Belediye Başkanımız ile birlikte önümüzdeki süreçte, başarımızı sürdürerek, CHP’nin Ataşehir’deki başarısının tesadüf olmadığını, bir emek sonucu geldiğini göstermek istiyoruz. Halkla bütünleşmiş, hiç kimseyi ötekileştirmeyen, hizmette insanların dini tercihlerine, bölgesel yapılarına, etnik yapılarına, hiçbir özel yanlarına bakmaksızın, halka hizmetin hakka hizmet anlayışı ilkesi ile bütün Ataşehirlilere yansıyacak biçimde belediyecilik yapmaya çalışmayı esas aldık.


Ataşehir’de bir kez daha ipi göğüsleyeceğiz.

İlçemizde faaliyet yürüten bütün sivil toplu örgütlerine, hemşeri derneklerine ulaşmaya, onlara politikamızı anlatmaya çalıştık. Onların desteklerini almak için elimizden gelen gayreti gösterdik.

Bu yıl Ataşehir’de kültür merkezlerinin açıldığı bir yıl olacak. Temeli atılan var, inşaatı devam edenler var.  Seçimlere kadar Belediye Başkanımızın ve örgütümüzün çalışmaları sonucu Ataşehir’de bir kez daha ipi göğüsleyeceğiz.

Röportaj önümüzdeki günlerde Ataşehirweb haberde WWW.Ataşehirweb.com adresinde yayınlanacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER