Ataşehir'de Hayat Var…

Ataşehir'de Hayat Var…

Ataşehir'de Hayat Var…
Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ”Sokakta Hayat Var” sloganı ile organize edilen “Ataşehir Sokak Şenlikleri” birbirinden güzel etkinliklerle başladı. Halk tarafından yoğun ilgi ve beğeni ile karşılanan şenlikler, hafta sonu parkların neşesi oldu.
Yazlık Sinema keyif verdi...

Açık hava sinemaları kapsamında “Aşk Tesadüfleri Sever” filmi, Cuma günü Mevlana Lisesi bahçesinde, Cumartesi günü Deniz Gezmiş Parkı’nda, Pazar günü ise Nuri Cıngıllıoğlu Lisesi bahçesinde Ataşehirlilerle buluştu. Yüzlerce sinemasever açık havada sinema keyfini doyasıya yaşadı.
Müzik, Ataşehir sokaklarıyla buluştu...

Gezici Orkestra, çeşitli bölgelerde verdiği mini konserlerle büyük beğeni topladı. Orkestra; Balkan ve Anadolu, caz ve blues ezgilerinden oluşan programlar ile sokaklarda ve parklarda dinleyenleri coşturdu.

Çocuklar doyasıya eğlendi...

İçerenköy (Yürüyüş) Parkı, 30 Ağustos Parkı, İsmet İnönü Parkı ve Deniz Gezmiş Parkı’nda düzenlenen animasyon etkinliklerinde, Ataşehirli çocuklar doyasıya eğlendiler. Palyaçolar, jonglörler ve yarışmalarla coşan çocuklar, pamuk şeker yiyerek neşelerine neşe kattılar.

Tavla Turnuvası’nda elemeler yapıldı, finalistler belli oldu...

Cumartesi İçerenköy (Yürüyüş) Parkı’nda, Pazar günü ise Kayışdağı 80. Yıl Cumhuriyet Parkı’nda yapılan elemeler büyük çekişmeye sahne oldu. Ataşehirliler’in büyük ilgi gösterdiği turnuvada, sekiz kişi elemeleri geçerek finale kaldı. Organizasyon; müzik, çay ikramı ve sunumlarla renklendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109