Ataşehir'de E-5'in hemen kenarına yapılan Optimum AVM'ye özel üstgeçit

Ataşehir'de E-5'in hemen kenarına yapılan Optimum AVM'ye özel üstgeçit

Ataşehir'de E-5'in hemen kenarına yapılan Optimum AVM'ye özel üstgeçit
AVM'ye özel üstgeçit  İstanbul Ataşehir'de E-5'in hemen kenarına yapılan Optimum Alışveriş Merkezi'ne girip çıkan araçlar nedeniyle trafik tıkanınca İstanbul Büyükşehir Belediyesi AVM'ye ait otoparkı kapattı.


UKOME yan yol düzenlemesi ve üstgeçit yapma kararı aldı. Adı 'Zeyport Limanı' özelleştirmesinde gündeme gelen ve alışveriş merkezini de yapan Rönesans Gayrimenkul, belediyeyle anlaşma yoluna gitti. Belediye ise 'Üst geçit yaparsanız açtırırım' dedi. Protokol imzalandı. Ancak öyle bir üst geçit yapıldı ki merdivenlerin bir ucu yola diğer bir ucu ise alışveriş merkezinin önüne indi. Olaylı üstgeçit 'Parayı veren yola üst geçit mi yapacak?' tartışması yarattı.

İSTEYEN HER AVM ÜSTGEÇİT YAPABİLİR Mİ?
Mimarlar Odası Kadıköy Şube Temsilcisi Arif Atılgan 'İhtiyaç var mı, ona bakmak gerekir. Buna Karayolları karar verecek. İsteyen istediği yere geçit yapamaz' dedi. Belediye Meclis Üyesi Ahmet Sadıkoğlu ise meclise verdiği soru önergesinde '200 metre ilerisinde 700 metre gerisinde üst geçit var. Ana yol üzerine üst geçit yapma kriteri nedir ? İsteyen her alışveriş merkezi üst geçit yapabilir mi' diye sordu.'

TRAFİK SIKIŞMASIN DİYE İZİN VERDİK
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise 'trafik sıkışmasın' diye izin verdiklerini açıkladı. Belediye 'Yapılacak yatırımın, ulaşım ve trafiğe getireceği yük göz önünde bulundurularak, yatırımcıların kabul etmeleri halinde projeler hayata geçirilmektedir' diyerek İstanbul'da pek çok uygulamanın bu şekilde gerçekleştiğini söyledi.
akşam

TÜRKİYE'DEKİ TÜM  AVM ADRES VE TELEFONLARI İÇİN TIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER