Ataşehir'de CHP İstanbul Milletvekili ÖĞÜT'ten 'engelli günü' ziyareti

İstanbul milletvekili Kadir Gökmen ÖĞÜT,Ataşehir Belediye Başkan Yardıcısı Abdullah DER ve Gülenyüz Yaşamla Mücadele ve Yardım Derneği yöneticileri ile engelli günü dolayıs ile okulları ziyaret etti.

Ataşehir'de  CHP İstanbul Milletvekili ÖĞÜT'ten 'engelli günü' ziyareti

İstanbul milletvekili Kadir Gökmen ÖĞÜT, Ataşehir Belediye Başkan Yardıcısı Abdullah DER ve Gülenyüz Yaşamla Mücadele ve Yardım Derneği yöneticileri ile engelli günü dolayıs ile okulları ziyaret etti.
CHP İstanbul Milletvekili ÖĞÜT, Ataşehir Belediye Başkan Yardıcısı Abdullah DER ve Gülenyüz Yaşamla Mücadele ve Yardım Derneği yöneticileri Ataşehir'deki engellilere eğitim veren okullara gitti.
Milletvekili Kadir Gökmen ÖĞÜT Abdullah DER ve Dernek yöneticileri İlk olarak gittikleri; Lions İş Eğitim okulu Müdürü Hasan KURT'u ziyaret etiler.
FOTOĞRAFLAR için TIKLA

Okul Müdürü Hasan KURT' tan okul ve öğrencilerin ihtiyaç ve sorunları hakkında bilgi alan ÖĞÜT, DER ve Dernek üyeleri notlar aladılar.
Milletvekili Kadir Gökmen ÖĞÜT, Abdullah DER ve Dernek üyelerinden oluşan heyet proğramlarına Yunus Emre İşitme Engelliler İlköğretim Okulu,
Yeditepe İşitme engellier İlköğretim Okulu, Ataşehir İş Okullarını ve Müdürlerini ziyaret ederek tamamladılar.

İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen ÖĞÜT ve Beraberindeki heyet ziyaret ettkleri okullar ve öğrencilerin sorunları ve ihtiyaçlarını dinlediklerini, sorunların çözümü ve ihtiyaçların karşılanması konusnuda  ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.
İlgili makamları bilgilendirileceğiz, taleplerinzin takipcisi olacağız dediler.          Kaynak: Recep KENAN - Ataşehirliyiz.net


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER