Ataşehir’de 6 ton kapak toplandı, kampanya uzatıldı

Ataşehir’de 6 ton kapak toplandı, kampanya uzatıldı

Ataşehir’de 6 ton kapak toplandı, kampanya uzatıldı
Ataşehir’de 6 ton kapak toplandı, kampanya uzatıldı

 “Ataşehir Tane Tane Kapak Topluyor Adım Adım Engelleri Aşıyor kampanyası” Aralık sonuna kadar uzatıldı.
 
Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz Mayıs ayında başlatılan “Ataşehir Tane Tane Kapak Topluyor Adım Adım Engelleri Aşıyor” kampanyasına ilgi çığ gibi büyüyor. Kampanyaya Türkiye’nin her bölgesinden kapak yağıyor. Ataşehir bölgesindeki okullardan da destek geliyor. Son olarak Benim Dünyam Çocuk Evi’nin küçük öğrencileri topladıkları kapakları Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ayten Kartal’a teslim etti.

 
Kampanya’ya özellikle çocukların büyük ilgi gösterdiğini söyleyen Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ayten Kartal: “Kampanyamız İstanbul il sınırlarını aşıp tüm Türkiye’de büyük bir ilgiyle karşılandı. Adıyaman, Ordu, Siirt, Ankara, İzmir, Antalya, Malatya, Kırıkkale, Hatay, Bursa, Zonguldak, Bodrum, Balıkesir, Osmaniye, Aydın-Didim başta olmak üzere çok sayıda ilden kampanyaya destek gelmektedir. Kampanyanın büyümesi ve gelen talepleri karşılayabilmek  için farklı illerde toplanan kapaklar o illerdeki toplama noktalarında biriktirilerek, o ildeki ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara  tekerlekli sandalye dağıtılacak.  Diğer illerde toplanan kapaklar  belediyemiz tarafından takip ediliyor. Sadece İstanbul’da  şuana kadar yaklaşık 6 ton kapak toplandı. Bu rakam her geçen gün artıyor. 1 ton kapak 4 tekerlekli sandalye ediyor’ dedi.

Kampanyanın  çok büyümesi ve Ataşehir  Belediyesine gelen yoğun talepler nedeniyle  Ataşehir Tane Tane Kapak Topluyor Adım Adım Engelleri Aşıyor kampanyası  30 Aralık 2010 tarihine kadar  kadar uzatıldı.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109