ATAŞEHİR YAZA MERHABA KONSERİNDE SABAHAT AKKİRAZ, VOLKAN KONAK RÜZGARI ESTİ

ATAŞEHİR YAZA MERHABA KONSERİNDE SABAHAT AKKİRAZ, VOLKAN KONAK RÜZGARI ESTİ

ATAŞEHİR YAZA MERHABA KONSERİNDE SABAHAT AKKİRAZ, VOLKAN KONAK RÜZGARI ESTİ
Türkiye Ataşehir'de kucaklaştı  Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin düzenlediği Yaza Merhaba Konserinde 50 bin kişi Sabahat Akkiraz ve Volkan Konak'la coştu.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin düzenlediği Yaza Merhaba Konseri, Küçükbakkalköy Festival alanında gerçekleştirildi. Saat 20.00'da başlayacak konser için 19.00'dan itibaren vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile alanı doldurmaya başladı. Alkış ve büyük sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Battal İlgezdi, alanı gezerek vatandaşlarla tokalaştı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP İstanbul Milletvekili adayları, siyasi partilerin temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, çok sayıda STK başkan ve yöneticisi, Ataşehir Mahalle Muhtarları ve yaklaşık 50 bin kişinin katıldığı gecede sahneye çıkan Halk Müziğinin dev ismi ve CHP Milletvekili adayı Sabahat Akkiraz, parlamentoya tüm insanların sesi olmak için gideceğini vurguladı. Akkiraz, anadolunun çeşitli yörelerinden türkülerle alanı dolduranları coşturdu. Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin Sabahat Akkiraz'a plaket ve çiçek verdi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi gecede yaptığı konuşmada, Ataşehir'de kısa sürede kalıcı ve halkın yaşamını kolaylaştıran eserler gerçekleştirdiğini vurguladı. 2009 yerel seçimlerinden önce ilçe yapılan tüm yerleşim birimlerine destek olan Büyükşehir Belediyesi'nin Ataşehir'i yok saydığına dikkat çekti. “Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı sizlere şikâyet ediyorum” diyen Başkan İlgezdi, “Her şeye rağmen biz Ataşehirlilerle elele omuz omuza çağdaş yaşanabilir bir kent oluşturuyoruz. Ataşehir'i kültürün, sanatın, sporun merkezi yapma sözü vermiştim. Bunu adım adım gerçekleştiriyoruz” dedi.

Daha sonra konuşan CHP Genel Başkan yardımcısı Gürsel Tekin'de, 12 Haziran seçimlerinin ülke için çok önemli olduğunu vurguladı. Vatandaşlarla beraber olmak, eğlenmek için burada bulunduğunu belirten Tekin, “Sanata, sanatçıya müspette diyen Başbakanın burada ki tabloyu görmesini çok isterdim” dedi.

CHP İstanbul 1.Bölge Milletvekili adaylarının toplu halde vatandaşları selamlamasının ardından sahne alan Karadenizin özgür sesi Volkan Konak, alanı dolduran onbinlere unutulmaz anlar yaşattı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Volkan Konak'a da Başkan Battal İlgezdi ve Gürsel Tekin plaket ve çiçek verdi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109