ATAŞEHİR SEMT PAZARLARI DENETİM ALTINDA

İstanbul Vali Yardımcısı ve Ataşehir Kaymakam Vekili Levent Kılıç ile Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez semt pazarlarını denetledi.

ATAŞEHİR SEMT PAZARLARI DENETİM ALTINDA
 ATAŞEHİR SEMT PAZARLARI DENETİM ALTINDA

İstanbul Vali Yardımcısı ve Ataşehir Kaymakam Vekili Levent Kılıç ile Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez semt pazarlarını denetledi.



İstanbul Vali Yardımcısı ve Ataşehir Kaymakam Vekili Levent Kılıç ile Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez semt pazarlarını denetleyerek, koronavirüse karşı alınan önlemleri yerinde incelediler.  


Aşıkveysel Mahallesi semt pazarında denetimlerde bulunan İstanbul Vali Yardımcısı ve Ataşehir Kaymakam Vekili Levent Kılıç şunları söyledi: “Pazarların her zaman açık kalabilmesi için bizim çok dikkatli olmamız lazım. Koronavirüs’ün etkisi İstanbul ve ülkemizde giderek azalıyor. Ancak dikkat etmezsek çoğalmayacağı anlamına gelmez. Bu anlamda hem pazar esnafımızın hem de vatandaşlarımızın gerekli tedbirlere dikkat etmesini öneriyoruz.



Gezdiğimiz pazarda da önlemler iyi alınmış, mesafeler korunuyor, insanlar maskesini ve eldivenini takmış. Ataşehir genelinde VEFA Grupları olsun, kurumlarımız olsun önlemler anlamında hakikaten başarılı çalışmalar yapıyorlar. Ben de vali yardımcısı olarak bir haftadır bu bölgede kaymakam vekilliği görevine bakıyorum. Ben Ataşehir’de yapılan çalışmalardan oldukça memnun kaldım. Önlemlere dikkat edersek, bu virüsün etkisini hep birlikte uzaklaştırmış olacağız. Hem ekonomimiz hem sağlığımız yeniden canlanmış olacak, yeniden eski günlere döneceğiz.”


Ataşehir Belediyesi’nin pazar yerlerinde aldığı tedbirler hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, “Bugün Kaymakam Vekilimiz ve Vali Yardımcımız ile birlikte Ataşehir’in semt pazarlarında alınan önlemleri yerinde kontrol ediyoruz. Gerek hijyen kuralları gerek sosyal mesafe kuralları olsun, tedbirlere uyulduğunu gördük.



Pazar esnafımızı denetleyerek tezgâhların mesafesini, fiyat etiketlerini kontrol ettik. Aynı zamanda vatandaşlarımızla da sohbet ederek, tedbirlere özen göstermelerini söylüyoruz. Belediye ekiplerimiz semt pazarlarında düzenli denetimler gerçekleştiriyor. Pazar girişlerinde vatandaşlarımızın ateşlerini ölçüyoruz, maskesiz vatandaşlar pazarlara alınmıyor. Pazar girişlerinde dezenfekte noktaları oluşturduk. Pazar bittikten sonra da, tezgâhların kurulduğu alanlar ekiplerimiz tarafından yıkanıp, ilaçlanıyor” dedi. 

    

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109