Ataşehir Ordulular Derneğinin Yeni Binasının açılışı yapıldı

Ataşehir Ordulular Dernek Merkez Binası siyaset, iş ve STK temsilcileriyle Orduluların yoğun katılımla açıldı.

Ataşehir Ordulular Derneğinin Yeni Binasının açılışı yapıldı
 Ataşehir Ordulular Derneğinin Yeni Binasının açılışı yapıldı

Ataşehir Ordulular Dernek Merkez Binası siyaset, iş ve STK temsilcileriyle Orduluların yoğun katılımla açıldı.



Kuruluşunun 6.Yılında Ataşehir Belediyesinin katkılarıyla açılan Ataşehir Ordulular Derneği Hizmet Binasının açılış törenine; CHP Genel Başkan yardımcısı İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, Mesudiye belediye Başkanı İsa Gül, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Sabri Çelebi, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Hışman, Sadık Kayhan, Deniz Kutlu, Ekrem Köse, birim müdürleri, Ak Parti, CHP ve İYİ Parti Meclis Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ak Parti ve İYİ Parti İlçe yöneticileri, Çerkeş Dernekler Birli Başkanı CHP Maltepe Belediyesi Meclis Üyesi Erol Tepebaşı ile Ordu Köy Dernek Başkan ve üyeleri, Mahalle Muhtarları ile davetliler ve Ordulular katıldı.  




Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Ataşehir Ordulular Dernek Başkanı Ertuğrul Köleoğlu yaptığı açılış konuşmasında, Ordulular Derneği Hizmet Binasını bir kahve mantığı ile hizmet vermeyeceğini, Ordululara ve Ataşehir’e katma değer sağlayacak şekilde Ordu’nun kültürel, sosyal zenginliklerini en iyi şekilde burada tanıtacaklarını söyledi.


Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Hizmet Binasının hayırlı olmasını dileyerek elimden geldiğince STK’lara destek olmaya çalışıyorum dedi.  Derneğe verdiği desteklerden dolayı Ertuğrul Köleoğlu Battal İlgezdi ’ye teşekkür ederek plaket takdim etti.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler Ordulular hepinizi saygıyla selamlıyorum diyerek; bugün burada güzel bir kutlamayı gerçekleştiriyoruz. Hizmet Binasının hayırlı ve güzel hizmetlere vesile olmasını diliyorum. Destek veren, emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi. Konuşmasının sonrasında Ertuğrul Köleoğlu tarafından kendisine teşekkür plaketi takdim edildi.


Gülerin konuşmasından sonra Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Sabri Çelebi, Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül ve Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe yaptıkları kısa konuşmalarında Hizmet Binasının hayırlı olmasını dileyerek katkı sunan, emeği geçen herkese teşekkür ettiler.


Protokol konuşmalarının sonunda tüm konuşmacılara plaket takdim edildi ve sonrasında kurdele kesilerek açılış gerçekleştirildi.

Ordulular Dernek Merkez Binası Küçükbakkalköy Mahallesi Kocasinan Caddesi NO: 31 Ataşehir adresinde hizmet verecek.

 




 

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2019, 13:40

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER