ATAŞEHİR MONHEIM TASARIM OKULU AÇILIYOR

Kardeş kent olan Ataşehir ve Almanya’dan Monheim belediyeleri, dostluklarını yeni bir projeyle bir kez daha pekiştiriyor.

ATAŞEHİR  MONHEIM TASARIM OKULU AÇILIYOR
ATAŞEHİR  MONHEIM TASARIM OKULU AÇILIYOR
Kardeş kent olan Ataşehir ve Almanya’dan Monheim belediyeleri, dostluklarını yeni bir projeyle bir kez daha pekiştiriyor.

Ataşehir Belediyesi ve Monheim Belediyesi işbirliğiyle Ataşehir halkının hizmetine sunulacak olan Ataşehir Monheim Tasarım Okulu açılıyor.

21 Eylül Cuma günü saat 16.00'da Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, Monheim Belediye Başkanı Daniel Zimmermann ve Sanat Müdürü Katharina Braun’nun katımıyla Ataşehir Monheim Tasarım Okulu’nun açılışı gerçekleştirilecek.

Ataşehir - Monheim Tasarım Okulu’nda günümüz teknolojisinin geleneksel dokularla harmanlanarak çocuklara çağdaş bir eğitim imkânı sunulması planlanıyor.

Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültürevi'nin bir katı olarak tasarlanan Ataşehir Monheim Tasarım Okulu’ndan yararlanacak olan öğrenciler, 2 boyutlu animasyon, 3 boyutlu animasyon, stop motion, moda tasarımı ve moda üretimi olarak toplan 5 alanda eğitim alacaklar.

5 yıl sürecek olan projede, Monheim Belediyesi ile Ataşehir Belediyesi ortak çalışmalarla ve fikir alışverişlerinde bulunarak her yıl sanat ve tasarım atölyelerinde öğretmen ve öğrenci değişimi yaparak faaliyetlerinin daha kaliteli bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlayacak.

8-13 yaş aralığında çocukların eğitim alacağı Ataşehir Monheim Tasarım Okulu açılışına tüm halkımız davetlidir.


Tarih: 21 Eylül 2018 Cuma

Saat: 16.00

Yer: Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültürevi

Adres: Küçükbakkalköy Mahallesi, Merdivenköy Yolu Sok. No:43



İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109