Ataşehir Kızılay'dan vefa buluşması

Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi tarafından kuruluşundan günümüze şube'de görev almış yönetim, üyelere yönelik vefa amaçlı akşam yemeği programı düzenlendi.

Ataşehir Kızılay'dan vefa buluşması
  Ataşehir Kızılay'dan vefa buluşması

Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi tarafından kuruluşundan günümüze şube'de görev almış yönetim, üyelere yönelik vefa amaçlı akşam yemeği programı düzenlendi.

Kızılay Ataşehir Şubesi'nce gerçekleştirilen etkinliğe; Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Dr. Naci Yorulmaz, Yönetim Kurulu üyesi Yasir Yılmaz, Kızılay İl Yönetim Kurulu üyesi İnci Özeke, Ataşehir kurucu başkanı Rahman Baki, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, Meclis üyesi Selami İgrek, Ataşehir Eski Belediye Başkan Yardımcısı Namık Sürmen, AK Parti Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Zafer Düşgün, Şube Başkanı Talha Keleş ve Ana Kademe Yönetim kurulu üyeleri,  yanısıra kızılay geçmiş dönem yönetim kurulu üyeleri ve davetliler ile basın mensupları katıldı.


Açılış konuşmasını yapan Kızılay Ataşehir Şubesi Başkanı Talha Keleş; "Ataşehir Kızılay Şube Başkanlığı olarak davet programımıza katılım sağladığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Hepimiz burada ev sahibiyiz ve misafiriz. Bugüne kadar emeklerini esirgemeyen kurucularımıza, yönetim kurulu üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kızılay'ı bir yere getirdiler. Güzel ve başarılı çalışmalar yaptılar. Tamda Kızılay haftası öncesinde böyle bir etkinlikte biraraya geldik. Hepinize teşekkür ediyorum. Bugüne kadar ki emeklerinden dolayı 9 yıl başkanlığımızı yapan Rahman Baki'ye bir kez daha teşekkür ediyorum. Yeni yönetim olarak her zaman desteğinizi ve yardımlarınızı bekliyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Birlikte güzel çalışmalara imza atmaya devam edelim. Bir sonraki yemek programımız ramazan ayında iftar programı ile buluşmalarımız devam edecek. Katılım sağladığınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.


Şube Başkanı Talha Keleş'in konuşması sonrasında; Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Yasir Yılmaz ve Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Dr. Naci Yorulmaz, Kızılay'ın yapmış olduğu çalışmalar ve hedeflerle ilgili katılımcılara bilgi verdi. Yılmaz ve Yorulmaz, "Kızılay Ataşehir Şubesi'nin düzenlemiş olduğu bu etkinliğin çok başarılı olduğunu birlik ve beraberlik için hep beraber etkinliklere katılım sağlayalım" vurgusunda bulundu.

Etkinlikte Kızılay Ataşehir Şubesi Başkanı Talha Keleş'e bir süpriz yapılarak doğum gününü süpriz bir pasta ile kutladılar. Keleş, süprizden dolayı çok mutlu ve şaşkın olduğunu sözlü olarak ifade etti.
Konuşmaların ardından eski yönetim kurulu üyeleriyle yeni yönetim kurulu üyeleri sohbet ederek, kızılay için değerlendirmelerde bulundu.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER