Ataşehir Kaymakamı Mahalle Ziyaretlerine Yenisahra’dan Başladı

Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu Ataşehir’in sorunlarını yerinde tespit edip ilgili birimlere iletmek kapsamlı programa Yenisahra Mahallesi ziyaret ile yeniden başladı.

Ataşehir Kaymakamı Mahalle Ziyaretlerine Yenisahra’dan Başladı
Ataşehir Kaymakamı Mahalle Ziyaretlerine Yenisahra’dan Başladı

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Kaymakamı Zafer KARAMEHMETOĞLU Ataşehir’in sorunlarını yerinde tespit edip ilgili birimlere iletmek kapsamlı programa Yenisahra Mahallesi ziyaret ile yeniden başladı.

Beraberinde Ataşehir kaymakamlığı daire amirlerinden oluşan heyetle Yenisahra Mahallesi’nde kahvaltılı bir toplantıda bir araya gelen Kaymakam Zafer KARAMEHMETOĞLU mahallenin muhtarı ve önde gelenlerinden mahallenin sorunlarını dinledi.

Organizasyonu yapan muhtarlar tarafından davet edilen yerel basının da katıldığı bundan önceki mahalle buluşmalarının aksine Yenisahra toplantısı basına kapalı gerçekleşti. Toplantının basına duyurulmamasındaki amacı bilinmezken; konu ile ilgili bir açıklama da yapılmadı.

Ataşehir Kaymakamı Zafer KARAMEHMETOĞLU’nun beraberinde daire amirlerinin de olduğu heyet ile Ataşehir’in sorunlarını yerinde tespit edip ilgili birimlere iletmek amacı ile 17 mahallesini ziyaret ederek mahallerin önde gelenleri ile buluştuğu toplantılara 30 Mart Yerel Seçimleri nedeni ile ara verilmişti.

Geçtiğimiz gün Yenisahra Mahallesi buluşması ile tekrar başlayan Ataşehir Kaymakamlığı mahalle ziyaretlerinin seçimlerden sonra gerçekleşen ilk toplantısına; Ataşehir Kaymakamı Zafer KARAMEHMETOĞLU, Ataşehir İlçe Yazı İşleri Müdürü Selma ÖZKAYA, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul BİLİCAN, Ataşehir İlçe Tapu Müdürü Ali Hikmet ZAİM ve Ataşehir İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüseyin AYDIN ile birlikte Yenisahra Mahallesi sakinleri, STK ve esnaf temsilcileri katıldı.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2014, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER