Ataşehir'in Trafiği Binali Yıldırım’da dikkatini çekti

İstanbul finans merkezi'nin açılışı için ataşehire gelen Başbakan Binali Yıldırım Ataşehir'in trafiği ile ilgili açıklamalar yaptı.

Ataşehir'in Trafiği  Binali Yıldırım’da dikkatini çekti
Ataşehir'in Trafiği  Binali Yıldırım’da dikkatini çekti

İstanbul finans merkezi'nin açılışı için ataşehire gelen Başbakan Binali Yıldırım Ataşehir'in trafiği ile ilgili açıklama yaptı.

Ataşehir'de son zamanlarda Köprü bağlantı yollarının dışında Bostancı - Dudullu metro çalışmasının başlaması ve Gümrüğe gelen tırların  bekleme yapan tırların yol üzerinde park etmelerinden dolayı, İçerenköy, Bakkalköy, Kayışdağı yolu trafiği ataşehirlileri canından bezdiriyor.

Başbakan Binali Yıldırım İzmir-İstanbul otoyolunu anlatırken İstanbul ve Ataşehir trafiğiyle ilgili çarpıcı bir örnek verdi. İşte Yıldırım'ın BDDK ve SPK binalarının İstanbul Finans Merkezi Temel atma töreninde yaptığı açıklamalar...
Binali Yıldırım Ataşehir’den Atatürk Havalimanı’na iki saatte gidilemediğini belirtirken, 2018’de İstanbul’dan İzmir’e 2 saat 50 dakikada gidilebileceğini ifade etti.
Yıldırım konuyu şöyle açıkladı: “Osman Gazi köprüsünü açtık mı? Cumhurbaşkanımızın katılımıyla açtık. Şimdi Bursa’dan İstanbul’a 1 saatte geliyor insanlar, eskiden 1 saat feribot bekliyordunuz. 2018’de İzmir’e gitmek isterseniz, İstanbul’dan 2 saat 50 dk gideceksiniz. Siz sabah trafik olduğunda şuradan Ümraniye’den Ataşehir’den havaalanına 2 saatte gidebilirmisiniz, gidemezsiniz ama İzmir’e 2 saat 50 dk gideceksiniz. Nereden nereye…”

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2016, 18:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER