Ataşehir'in Gözde Mekanı ”Hamam Ataşehir”

Hamam Ataşehir, hamam geleneğine ek olarak yüzme havuzu, sauna, Jakuzi, buhar odası, kese ve masaj odasıyla gözde bir mekan.

Ataşehir'in Gözde Mekanı ”Hamam Ataşehir”
 Ataşehir'in Gözde Mekanı ”Hamam Ataşehir”


Hamam Ataşehir, hamam geleneğine ek olarak yüzme havuzu, sauna, Jakuzi, buhar odası, kese ve masaj odasıyla gözde bir mekan.



Türk kültüründe önemli yeri olan hamamların dünyada en çok bilinen kültür miraslarımızın başında geliyor.

Gelenek ve teknolojiyi buluşturan ve sadece erkeklere hizmet veren “Hamam Ataşehir” hamam geleneğine ek olarak yüzme havuzu, sauna, Jakuzi, buhar odası, kese ve masaj odasıyla sağlığına önem veren erkeklerin hizmetinde.

Türk Hamamı, havuz, jakuzi, sauna ve Fin hamamı konseptiyle hizmet veren Hamam Ataşehir, konforlu, temiz ve hijyenik ortamı ile siz değerli misafirlerini sımsıcak bir karşılamaya hazır.


Kişiye ait özel odaların bulunduğu konseptte Ve tabii ki; hamam yönetimi ve personeline, ilgileri ve güler yüzlü hizmetlerine de diyecek yok.


İçeriye girdiğinizde hijyen ve klasik modern hamam görüntüsünün yanı sıra personelin sıcak bir merhabayla karşılaması size keyifli bir hamam sefası yaşatacaktır.


Gazete, Radyo, TV ve İnternet Habercileri Derneği üyeleri ile birlikte davetli olduğumuz soğuk kış gününde bol bol dinlenip stres atmanın keyfini yaşadık.


Hamam Ataşehir’de ayrıca; geniş locasında birçok içeceğin bulunduğu Vitamin Bar, hamam keyfine kısa bir mola verip soluklanmak için ideal bir alan. Hamamda verilen hizmetler arasında hamamın vazgeçilmez unsuru kese dışında kuru ve aromatik yağlarla yapılan masajlar da bulunuyor.


Ücreti herkese ve her keseye uygundur.  Tesis 06.30’dan 23.30’a kadar açıktır.

Mekân sahibi Özgür Dündar, hamam kültürünü yaşatıyoruz diyerek; “ Siz değerli medya mensuplarını ağırlamaktan mutluluk duyuyorum.  Sıfırdan bir işletme kurduk. Hamam Ataşehir, yüzme havuzu, sauna, jakuzi ve buhar odası bölümleriyle hamam kültürüne ve sağlığımıza olan katkısını sürdürüyor. Temizlik ve hijyen konusunda iddialıyız. Müşterilerimizin öneri ve taleplerini dikkate alıyoruz” diyerek sağlıkları için Hamam Ataşehir’i seçsinler önerisini ve davetini yineledi.

 
HAMAM ATAŞEHİR, İLETİŞİM BİLGİLERİ:
 
Mustafa kemal mahallesi 3004 Cadde No: 10-12 Ataşehir (Eski Cennet Düğün Salonu)
 
Tel: (0216) 317 34 60
 
GsM: 0505 047 34 60
 

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109