Ataşehir'de, Yol kavgasında silah konuştu

Ataşehir'de, hatlı minibüs sürücüsü, trafik tartışmasına girdiği özel halk otobüsü sürücüsünü silahla yaraladı..

Ataşehir'de, Yol kavgasında silah konuştu
 Ataşehir'de, Yol kavgasında silah konuştu

Ataşehir'de, hatlı minibüs sürücüsü, trafik tartışmasına girdiği özel halk otobüsü sürücüsünü silahla yaraladı..

Ataşehir'de, hatlı minibüs sürücüsü, trafik tartışmasına girdiği özel halk otobüsü sürücüsünü silahla yaraladı. Elinden yaralanan özel halk otobüsü sürücüsü hastaneye kaldırılırken, minibüsün sürücüsü gözaltına alındı.
 Yaralanan halk otobüsü sürücüsü Serkan Ömer Daşyürek, yaşadıklarını anlattı.

Olayın sabah saatlerinde meydana geldiğini belirten Daşyürek ," Biz, 19 F hattında çalışıyoruz. Saat 06.08'de yukarıdan kalktık, Bostancı Köprüsü'ne geldik. Yolcularımızı indirdikten sonra FSM hastanesine gelirken, Gebze-Harem minibüsü solumdan geldi, üstüme aracını kırdı, yavaşladım, ondan sonra gitti, önümden sağa yanaştı, el işaretleri yaptı, bana otobüsün önüne geçti, ondan sonrada sağıma geçti, 'dur' işareti yaptı, durdum" dedi.

OTOBÜS YOLCU DOLUYDU

Minibüsün sürücüsünün, " 'ne yapıyorsun, niye bizi sıkıştırıyorsun' dediğini kaydeden Serkan Ömer Daşyürek, " 'Ben seni görmedim, yaptıysam da bir hata özür dilerim' dedim. Bize küfür etmeye başladı. Biz, 'özür dileriz' dedik, biran önce gitsin diye, biz de işimize bakalım diye. Nereden baksanız 90-95 yolcum vardı . Küfür edince yanımdaki torna vidayı kaldırdım, yere düştü. Daha çok küfür etmeye başladı. Ben de levye demiri alıp aynasına vurdum.  Sonra arkadaş 'ver ulan silahı' dedi, silahı aldı ben yolculara bağırdım 'yatın silah var ateş edecek' filan demeye kalmadı tam belden üstüme ateş edecekti ki, şoför mahallinin yanında atladım. Sonra da, 'vuruldun' dediler, onun hızıyla hastaneye geldik. O kaçtı, otobüste panik yaşandı. Yeni taburcu olduk, evimize geldik, bize saldıran kişi oğluyla birlikte yakalandı. Şikâyetçi olduk bunun takipçisi olacağız" diye

MİNİBÜS SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI

Olay sonrası kaçan minibüs şoförü Mehmet Ö. gözaltına alındı. Mehmet Ö. emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevkedildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER