Ataşehir'de motosiklet kazası, İki Kardeş yaralandı

Ataşehir Esatpaşa yanyolda Motosikletten fırlayan abi kardeşi tel örgüler kurtardı

Ataşehir'de motosiklet kazası, İki Kardeş yaralandı
Ataşehir'de motosiklet kazası, İki Kardeş yaralandı

Ataşehir  Esatpaşa yanyolda Motosikletten fırlayan abi kardeşi tel örgüler kurtardı

Ataşehir’de direğe çarpan motosikletin üstündeki abi ve kız kardeş yol kenarındaki tel örgülere çarpıp yere düştü. Tel örgüler olmasaydı akan trafiğin ortasına düşeceklerdi. Bacaklarında ve değişik yerlerinde kırık bulunan yaralı kardeşler hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Ataşehir Esatpaşa yanyolda (Boğaziçi Köprüsü bağlantı yolu) meydana geldi. Aydın Üniversitesi öğrencisi Ali İhsan Üvak ve Kemerburgaz Üniversitesi öğrencisi Büşra Üvak, motosikletle seyir halindeydi. Aniden fren yapan Ali İhsan, motosikletin hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletin üstünden fırlayan abi kardeş, yan yolla ana yol arasındaki tel örgülere çarpıp geri düştü. Tel örgüler olmasaydı abi kardeş akan trafikte yola düşeceklerdi. 

Bacaklarında ve çeşitli yerlerinde kırık oluşan kardeşler hastaneye kaldırıldı. Kazayı gören bir vatandaş, “Arkamdan geliyordu. Yerde kum mu parça mı var bilmiyorum bir anda kayınca diğere vurdu sonra savruldu. Süratliydi. Tel örgü kurtardı.” diye konuştu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109