Ataşehir'de Golf fırtınası esti.

Hafta sonunda golf sahalarında Ataşehir Golf Kulübü fırtınası esti.

Ataşehir'de Golf fırtınası esti.
Ataşehir'de Golf fırtınası esti. 

Hafta sonunda golf sahalarında Ataşehir Golf Kulübü fırtınası esti.

 İki günde 7 kupa

Ataşehirli oyuncular Kemer ve Marmara kulüplerinde düzenlenen turnuvalarda üç birincilik, bir ikincilik, üç de üçüncülük kazandı. Kulüp başkanı Selahattin Özdoğan, “Sporcularımızla gurur duyuyoruz” diye konuştu.
“Golf şehre döndü” sloganıyla iki yıl önce hizmete giren Ataşehir Golf Kulübü başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Ataşehir Golf Kulübü oyuncuları hafta sonunda Marmara ve Kemer golf kulüplerinde düzenlenen iki ayrı turnuvada toplam yedi kez kürsüye çıktı.


Ataşehirli oyuncular İstanbul Golf Kulübü organizasyonuyla Marmara Golf Kulübü’nde düzenlenen Yapı Kredi Private Banking Golf Cup’ı beş kupa ile tamamladı. Gençler kategorisinde Alya Su Çiğdem en yakın rakibinin 12 puan önünde toplamda 54 puanla şampiyon oldu.

Minik kızlar kategorisinde ise Merve Üçerler 24 puanla ikinci, Defne Kösoğlu ise 23 puanla üçüncü olmayı başardı. Organizasyonda Bade Bozoğlu minikler kategorisinde, Klaudia Sapmaz da kadınlar kategorisinde üçüncülük kupası kazanan diğer oyuncular oldu.


Kemer Golf Kulübü’nde bu yıl ilk kez düzenlenen İstanbul Airport Golf Cup’ta Cüneyt Sapmaz ve Bartu Olcan Çiğdem kategorilerinde zirveye çıktı. Ataşehir Golf Kulübü Kaptanı Cüneyt Sapmaz D kategorisinde 50 puanla şampiyon olurken, aynı zamanda turnuvaya katılan oyuncular arasında en yüksek puanı elde etti. Bartu Olcan Çiğdem de 18 çukur üzerinden oynanan gençler kategorisinde 45 puanla birincilik kupasına uzandı.
ÖZDOĞAN: GURUR DUYUYORUZ
Ataşehir Golf Kulübü kurucusu Murat Karaduman, oyuncuların elde ettikleri başarıların gurur verici olduğunu söyledi. Kısa sürede elde edilen başarıların sistemli çalışmanın ürünü olduğunu belirten Karaduman, “Golfte Türkiye’nin en üretken altyapılarından birine sahibiz. Minikler ve gençler kategorilerinde başarılar bizi daha fazla mutlu ediyor. Ataşehir Golf Kulübü vasıtasıyla golfle tanışan üyelerimizin iki yıl içinde turnuvalarda kupa alacak duruma gelmesi doğru yolda olduğumuzu gösteriyor” diye konuştu.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109