Ataşehir'de eğlence mekanına baskın

Ataşehir'de eğlence mekanına baskın: 49 kişiye para cezası kesildi.

Ataşehir'de eğlence mekanına baskın
 Ataşehir'de eğlence mekanına baskın
Ataşehir'de eğlence mekanına baskın: 49 kişiye para cezası kesildi.


Ataşehir'de polisin bir eğlence merkezine yaptığı baskında, aralarında kadınların da bulunduğu 49 kişiye, maske ve sosyal mesafe kurallarına uymadıkları gerekçesiyle idari ve para cezası uygulandı. İş yeri sahibi hakkında yasal işlem başlatıldı.
Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Kayışdağı Caddesi üzerinde bulunan bir eğlence mekanına baskın yaptı. 06.00 sıralarında ekipler, kapalı olması gereken adreste bulunan kişilere sosyal mesafe ve maske kuralını ihlal ettikleri gerekçesiyle cezai işlem uygulandı. Mekanda bulunanlar işlem için mekandan çıkarılarak polis merkezine götürüldü.

Bazı vatandaşların yüzlerini gizlemeye çalıştıkları görüldü. Mekandan çıkarılan bir kişi "Oto tamircisiyim. Arabayı getirdim onu teslim ettiğim sırada polis arkadaşlar geldi" diye konuştu. İşlem yapılan başka bir kişi ise "Müzisyenim. Müzisyenler 5 aydır işsiz" diye konuştu. Maske takmayan ve sosyal mesafeye uymayan 49 kişiye 3 bin 180'er TL para cezası kesildi. İş yeri sahibinin gazetecilere "30 tane garsonum işsiz kaldı. Kaç aydır iş yapamıyoruz" diyerek kendisini savunması ise ilginç anlara sahne oldu.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109