Ataşehir'de CHP İçerenköy Seçim Bürosu açıldı

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı'nın hizmete soktuğu İçerenköy Seçim Bürosu, geniş katılımlı bir törenle açıldı.

Ataşehir'de CHP İçerenköy Seçim Bürosu açıldı
Ataşehir'de CHP İçerenköy Seçim Bürosu açıldı
CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı'nın hizmete soktuğu İçerenköy Seçim Bürosu, geniş katılımlı bir törenle açıldı.



 Açılışta CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve Başkan Vekili İlhami Yılmaz ile çok sayıda milletvekili adayı hazır bulundu.


BATTAL İLGEZDİ; “BAŞARIYI BURADA KUTLAYACAĞIZ”

CHP İçerenköy Mahallesi Seçim Ofisi açılışına katılan Battal İlgezdi; “Ben sokaktayım. Hiçbir yere gitmiyorum. Beraber olacağız. Bu seçimi hep beraber kazanacağız ve başarıyı burada kutlayacağız” dedi.
Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı hakkı Altınkaynak; “Onurlu ve o iradeye sahip olan Belediye başkanımız Battal İlgezdi aramızda. Kim ne yaparsa yapsın Ataşehir halkının iradesini asla göz ardı edemez. Buna izin veremeyiz” diyerek mikrofonu konuşmasını yapmak üzere Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ ye verdi.
 


“BAŞARIYA ATAŞEHİR ’DEN BAŞLAYACAĞIZ”

 
İçerenköy Mahallesi Seçim Ofisi açılışında konuşan Battal İlgezdi, “Ben sokaktayım. Hiçbir yere gitmiyorum. Beraber olacağız. Bu seçimi hep beraber kazanacağız. Başarıya Ataşehir’den başlayacağız, İstanbul ve Türkiye’nin her tarafında imza atacağız. Bu ülkede; yeniden adalet, yeniden hukuk, yeni bir demokrasi anlayışıyla Muharrem Beyi Cumhurbaşkanı yapacağız. Yeniden parlamenter sisteme, Cumhuriyetin temel ilkelerine dönüşle Kemal Kılıçdaroğlu’nu da Başbakan yapacağız” dedi.
 
 
“BEN ATAŞEHİRLİLERİN GÖNLÜNDE VARIM”
 
İlgezdi; “Temennimiz seçimden sonra başarıyı burada kutlamak. Beni uzaklaştıranlar zannettiler ki; biz sokağa çıkmayacağız. Ama şunu herkes iyi biliyor; ben Ataşehirlilerin gönlünde varım. Ben hep söylüyorum; Halep orada arşın burada.  Mart seçimleri de bu seçimler de burada. Ben bir şeye inanıyorum. Bu ülkede; yeniden adalet, yeniden hukuk, yeni bir demokrasi anlayışıyla Muharrem Beyi Cumhurbaşkanı yapacağız. Yeniden parlamenter sisteme, Cumhuriyetin temel ilkelerine dönüşle Kemal Kılıçdaroğlu’nu da Başbakan yapacağız” İfadelerini kullandı.
 

“BEN SOKAKTAYIM HİÇ BİR YERE GİTMİYORUM”

 İlgezdi konuşmasının sonunda;  “Şunu iyi bilesiniz. Ben sokaktayım. Hiçbir yere gitmiyorum. Beraber olacağız. Bu seçimi hep beraber kazanacağız. Başarıya Ataşehir’den başlayacağız, İstanbul ve Türkiye’nin her tarafında imza atacağız” diye konuştu.



İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER