Ataşehir'de Cani Evlat Babasını Öldürdü

Ataşehir'de Cani Evlat, Karısını İstemeyen Babasını Öldürdü, Annesi ve Yengesini de Yaraladı.

Ataşehir'de Cani Evlat Babasını Öldürdü
Ataşehir'de Cani Evlat Babasını Öldürdü

Ataşehir'de Cani Evlat, Karısını İstemeyen Babasını Öldürdü, Annesi ve Yengesini de Yaraladı.

İstanbul Ataşehir'de moto-kuryelik yapan koca, eşi ile evlenmesine razı olmayan babasını öldürdü. Tartışmada araya giren annesini kalçasından bıçaklayan gözü dönmüş evlat, yengesini de baldırından yaraladı.
İstanbul Ataşehir'de moto-kuryelik yapan koca, eşi ile evlenmesine razı olmayan babasını kalbinden bıçakladı. Araya giren annesini de kalçasından bıçaklayan Ozan K. evden çıkarken karşılaştığı yengesi Meryem K.'yi de baldırından yaraladı. Kalbinden yaralanan baba kurtarılamadı.

AİLESİ EŞİ İLE EVLENMELERİNE KARŞI ÇIKTI

İstanbul Ataşehir'de moto-kuryelik yapan Ozan K. (26) eşi ile evlenmesine razı olmayan babası Hasan K.'yi (54) öldürdü. İddiaya göre; Ozan K. iki yıl önce sosyal medyada Zümrüt K. ile tanıştı. İkili evlenme kararı aldı. Sabah'ın haberine göre; Ozan K.'nin ailesi evlenmelerine karşı çıktı. Ozan K. ailesini dinlemedi, Zümrüt K. ile evlendi. Anne babasıyla bu nedenle sürekli tartıştı.
TARTIŞTIĞI BABASINI KALBİNDEN BIÇAKLAYIP ÖLDÜRDÜ

Olay günü Ozan K. anne babasının yaşadığı eve geldi. Babasıyla tartıştı. Kavga büyüyünce Ozan K. babası Hasan K.'yi kalbinden bıçakladı. Araya giren annesini de kalçasından bıçaklayan Ozan K. evden çıkarken karşılaştığı yengesi Meryem K.'yi de baldırından yaraladı. Kalbinden yaralanan baba kurtarılamadı.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109