Ataşehir'de bu yollar kapatılacak

Ataşehir'de Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da oynanacak Fenrbahçe-Panatinaikos maçı nedneiyle bazı 25 Nisan 2017 Salı günü 17.30'dan sonra trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Ataşehir'de bu yollar kapatılacak
 Ataşehir'de bu yollar kapatılacak

 Ataşehir'de  Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da oynanacak Fenrbahçe-Panatinaikos maçı nedneiyle bazı 25 Nisan 2017 Salı günü 17.30'dan sonra trafiğe kapatılacağı bildirildi.
 Ataşehir'de  Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da oynanacak Fenrbahçe-Panatinaikos maçı nedneiyl bazı yolların 17.30'dan sonra trafiğe kapatılacağı bildirildi.
İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "25 Nisan 2017 tarihinde saat 20.45'te  Ataşehir ilçesinde bulunan Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da oynanacak olan Fenerbahçe - Panathinaikos Superfoods Turkish Airlines Euroleague müsabakası ile ilgili 17.30'dan itibaren Ihlamur Sokağın (Halk Caddesi dönel kavşağından Sarı Mimoza Sokak kavşağına kadar olan kısım) trafiğe kapatılacaktır." denildi.


TRAFİĞE KAPATILACAK SOKAKLAR

"Sarı Mimoza Sokak, Leyla Sokak, Halk Caddesinden Ihlamur Sokağa trafik akımı verilmeyecek, Halk Caddesinden gelen trafik akımı Çiğdem Sokak, Fesleğen Sokak ve Atatürk Sokağa yönlendirilecektir. Sarı Mimoza Sokaktan gelen trafik akımı Açelya Sokak ve Fulya Sokak istikametine yönlendirilecektir." 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER