Ataşehir'de Binlerce paket kaçak sigara ele geçirildi

Ataşehir'de bir TIR ve Arnavuktöy'de bir hafriyat kamyonu'na düzenlenen operasyonda 94 bin 580 paket kaçak sigara ele geçirdi.

Ataşehir'de  Binlerce paket kaçak sigara ele geçirildi
Ataşehir'de  Binlerce paket kaçak sigara ele geçirildi

 Ataşehir'de bir TIR ve Arnavuktöy'de bir hafriyat kamyonu'na düzenlenen operasyonda 94 bin 580 paket kaçak sigara ele geçirdi.

İstanbul Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, Arnavuktöy'de bir hafriyat kamyonu ve Ataşehir'de bir TIR'a düzenlediği operasyonda 94 bin 580 paket kaçak sigara ele geçirdi. 7 kişi gözaltına alındı. 
Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, bir TIR'ın yükünün arasına gizlenmiş yüklü miktarda kaçak sigaranın İstanbul'a getirildiği bilgisini aldı. Alınan bilgi üzerine çalışma başlatan ekipler, 3 Ağustos 2018 günü Ataşehir'de TIR'a operasyon düzenledi. TIR'ın yükünün arasına gizlenmiş 56 bin paket kaçak sigara ele geçti.

Ekipler bu operasyonun ardından benzer bir ihbarı Arnavutköy'den aldı. Arnavuktöy'de bir hafriyat kamyonunda kaçak sigara olduğu bilgisi üzerine 13 Ağustos 2018 günü operasyon düzenlendi. Hafriyat kamyonunun dorsesindeki mucur döktürüldü. Daha sonra dorsedeki özel zula açıldı. Zulanın içinden 38 bin 580 paket kaçak sigara bulundu. 

Her iki operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 7 kişiden 6'sı tutuklandı. 

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109