Ataşehir'de Binlerce çocuk tiyatro ve kitapla buluştu

Ataşehir Belediyesi tarafından çocuklar için 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı ara tatilinde düzenlenen “Çocuk Tiyatroları Festivali” ve “Çocuk Kitapları Günleri” son buldu.

Ataşehir'de Binlerce çocuk tiyatro ve kitapla buluştu
 Ataşehir'de Binlerce çocuk tiyatro ve kitapla buluştu
Ataşehir Belediyesi tarafından çocuklar için 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı ara tatilinde düzenlenen “Çocuk Tiyatroları Festivali” ve “Çocuk Kitapları Günleri” son buldu

İlk yarıyıl karnelerini alan çocukların keyifli bir tatil geçirmeleri için onlara yönelik hazırlanan etkinlikler Ataşehirli çocukların sosyal, kültürel ve sanatsal yönden gelişimlerine katkı sağladı.  

Bu yıl altıncısı düzenlenen ve 23 Ocak’ta başlayan “Çocuk Tiyatroları Festivali” her yaştan çocuğu birbirinden güzel tiyatro oyunlarıyla buluşturdu. 07 Şubat’ta son bulan ve 12 oyunun sergilendiği Festivalde binlerce çocuk tiyatro oyunlarıyla tanıştı.  
 
Ataşehir Belediyesi'nin, çocukların kitap okuma sevgisini artırmak için hazırladığı “4. Çocuk Kitapları Günleri” ise 29 Ocak- 07 Şubat tarihleri arasında Optimum Outlet’te düzenlendi.
  
Ataşehirli minikleri birer kitap kurduna dönüştürmeyi hedefleyen ve onlarca yayınevinin katıldığı Çocuk Kitapları Günleri’ni, aileleri ile birlikte binlerce çocuk ziyaret etti.  

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109