ÇANDEF’ten Ataşehir Belediyesi'ne Ziyaret

(ÇANDEF) İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Vahap Yartaş başkanlığında bir gurup Ataşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

   ÇANDEF’ten Ataşehir Belediyesi'ne Ziyaret

      
      ÇANDEF’ten Ataşehir Belediyesi'ne Ziyaret 

      Recep Kenan/Atasehirweb.com

     (ÇANDEF) İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Vahap Yartaş başkanlığında bir gurup Ataşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

  FOTOLAR İÇİN TIKLAYINIZ

      Ataşehir Belediyesi'nin uzattığı eli görüyoruz


      Ataşehir Belediye Başkan Vekili İnci Beşpınar’ı makamında ziyaret eden gurubu temsilen konuşan ÇANDEF Başkanı Vahap Yartaş “Ataşahir Belediyesi yeni kurulan bir belediye olmasına rağmen çok iyi çalışıyor. İktidar mensubu belediye olmamalarına rağmen bir başarı varsa bu önemlidir. Sivil toplum örgütlerine ve derneklere ilginizi biliyoruz, görüyoruz. Vatandaşlarımız bunu değerlendireceklerdir mutlaka. Biz Çankırılılar İstanbul’da 350 bin nüfusa sahibiz. Ataşehir’de de önemli miktarda Çankırılı var. Şu anda 120 derneğimiz var. Yeni kurulacaklarla birlikte İstanbul’da dernek sayımız 150 yi bulacak. Ataşehir Belediyesi'nin derneklere ve sivil toplum örgütlerine uzattığı eli görüyor sizleri kutluyoruz.” dedi.

   

     Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Seyfettin Yılmaz'ın da eşlik ettiği Ataşehir Belediyesi'ni ziyarete; Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Başkanı Vahap Yartaş,  ÇANDEF Başkan Yardımcısı ve Çerkeş Dernekler Birliği Başkanı Erol Tepebaşı, Çankırı Dernekler Federasyonu Basın Danışmanı İsa Kırım, Çerkeş Dernekler Birliği Başkan yardımcısı Kazım Özdemir, Ataşehirweb'i temsilen Recep Kenan katıldılar. 

      Çankırılıları stantlarda görmek istiyoruz

       Ataşehir Belediye Başkan Vekili İnci Beşpınar; “Nazik ziyaretinize teşekkür ederiz. Ataşehir Belediyesi kültrülerimizin yaşatılmasına önem veriyor. Bu amaçla bütün kuruluşlarla birlikte yerel kültürün yaşatılmasında önemli katkısı olan derneklere, olması gereken ilgiyi gösteriyoruz.

    Şu anda gerçekleştirilen ‘3.Ataşehir Kardeş Kültürler Festivali’ buna örnektir. 

     Yakında gerçekleştireceğimiz etkinlikte ise kültürlerimizin bölgesel olarak temsil edileceği bir çalışma yapıyoruz. Yakın kültürler bir arada stantlarda geleneksel kültüründen izler taşıyın ürünlerini sergileyip, pazarlaya bilecek. Hanımlarımız yine bu stantlarda yaptıkları el işlerini sergileyip emeklerini değerlendirebilecekler. ”dedikten sonra; “Çankırı’yı ve Çankırılıları temsilen derneklerinizi bu stantlarda görmek istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

      ÇANDEF Başkanı Vahap Yartaş ve beraberindeki gurup, Ataşehir Belediye Başakanı Battal İlgezdi’yi yapımı tamamlanan fedarasyon merkez binasın 9 Haziran’da açılışına davet ederek ziyareti tamamladı.


Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2012, 00:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER