Ataşehir Belediyesi’nden sürücülere “Ekonomik ve Güvenli Sürüş” eğitimi

Ataşehir Belediyesi’nden sürücülere “Ekonomik ve Güvenli Sürüş” eğitimi

Ataşehir Belediyesi’nden sürücülere  “Ekonomik ve Güvenli Sürüş” eğitimi
Ataşehir Belediyesi’nden sürücülere  “Ekonomik ve Güvenli Sürüş” eğitimi

Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı şoför ve operatörler ekonomik ve güvenli sürüş eğitimi aldılar. İşletme maliyetlerini düşürerek ekonomik bir sürüş sağlayan eğitimlerde sürücülere aynı zamanda güvenli ve çevreci araç kullanımına ilişkin bilgi verildi. İki saat süren teorik eğitim sonrasında şoför ve operatörler araçları kullanırken yaşadıkları problemleri uygulamalı olarak sahada anlattılar. Alınan bu eğitimler sonrası yüzde 10 oranında yakıt tasarrufu, araçların ve lastiklerin ömrünün uzaması, araçların ve sürücülerin çalışma performanslarının yükseltilmesi sağlanacak.

Mercedes-Benz Türk A.Ş. tarafından filo müşterilerine yurt genelinde ücretsiz olarak verilen eğitimlerde; sürüş ve sürüş stresi yönetimi, araçların teknik ve taktik özellikleri ile yol okuma bilgileri öğretiliyor.   
Eğitimlere katılan sürücüler gösterdikleri katılım sonrası Mercedes-Benz Türk A.Ş. Sürüş Teknikleri Eğitmeni Ali Kemal Kurnaz tarafından “Ekonomik ve Güvenli Sürüş Eğitimi Katılım Belgesi” aldılar.

Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu’nun da katıldığı sürüş eğitimlerinde 57 şoför ve operatör eğitim aldı. Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü olarak, araç kullanma talimatnamesi oluşturacaklarını belirten Deniz Kutlu, şoför ve operatörlere sık sık eğitimler sağlayarak, standart araç kullanımını oturtacaklarını ve bu sebeple filolarında bulunan firmalardan eğitim almaya devam edeceklerini söyledi.   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER