Ataşehir Belediyesi Zabıta Personeli Zabıta Gecesinde Buluştu

Ataşehir Belediyesi Zabıta Personeli Zabıta Gecesinde Buluştu

Ataşehir Belediyesi Zabıta Personeli Zabıta Gecesinde Buluştu
Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından Zabıta personelinin moralini yükseltmek ve işbirliği yeteneklerini artırmak için Zabıta gecesi düzenlendi. Ev sahipliğini Zabıta Müdürü Battal Sarıkaya’nın yaptığı geceye; Başkan Yardımcıları Hüseyin Hışman ve Abdullah Der, Belediye Meclis Başkan Vekili Hüseyin Çulha ve meclis üyeleri ile diğer birim müdürleri ve zabıta personeli katıldı.

Gecede konuşan Zabıta Müdürü Battal Sarıkaya, “Belediye zabıtası ve yardımcı personelimizle Ataşehir’de elimizden geldiğince hizmetlerimizi daha iyi şekilde yürütmeye çalışıyoruz. Kaynaşma gecemizde birlikte olmanın ve birlikte eğlenmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman’da konuşmasında, halk sağlığı için günde 24 saat boyunca özveriyle çalışan personele teşekkür etti. Başkan Yardımcısı Hışman, “Şu anda bile personelimizin bir kısmı görev başında oldukları için aramızda değil. Yerel yönetimlerin sokaktaki gülen ve görünen yüzü olan zabıta teşkilatına güveniyor ve inanıyoruz. 2 yıl önce kurulan belediyemizde bu süre boyunca verdiğiniz kutsal emeğinizden dolayı, Belediye Başkanımız Battal İlgezdi ve şahsım adına hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER