ATAŞEHİR BELEDİYESİ YEREL BASINLA BULUŞTU

Ataşehir Belediyesi ilçenin yerel basın temsilcileri ile bir araya gelerek, belediye hizmetleri ve yerel basının sorunları üzerine görüştü.

ATAŞEHİR BELEDİYESİ YEREL BASINLA BULUŞTU
 ATAŞEHİR BELEDİYESİ YEREL BASINLA BULUŞTU
Ataşehir Belediyesi ilçenin yerel basın temsilcileri ile bir araya gelerek, belediye hizmetleri ve yerel basının sorunları üzerine görüştü

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Kalender Özdemir, Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Zeynep Çetinkaya ve Basın Danışmanı gazeteci Tayfun Gönüllü, yerel basın temsilcilerine Ataşehir Belediyesi Basın Bürosu’nun yeni yapılanması hakkında bilgi verdiler.

Kahvaltıya yerel basın temsilcileri olarak Ataşehir Haberci Gazete ve Ataşehir Kültür Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Alâettin Bahçekapılı ve muhabiri Cem Güldemir, İstanbulum Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Genel Yayın Yönetmeni Derya Arslan, Muhabiri Ali Bal, Flash Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Alirıza Yıldız, Genel Yayın Yönetmeni Gürhan Demirtaş, Bitaraf Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mesut Solak, muhabiri Arzu Aydoğdu, İTV Haber Portali Yayın Yönetmeni Recep Kenan, Ataşehirweb Haber Portali Yayın Yönetmeni İsa Kırım, Ataşehirde Gündem Gazetesi Editörü Ece Çekim, Boğaziçi Haber Genel Yayın Yönetmeni Hayati Karaca ve Kent Yaşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fidan Uğur Salman katıldı.

Yerel basının Ataşehir Belediyesi için önemi, sorunlar ve çözümler, basının özgürlüğü ve haklarının görüşüldüğü toplantıda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Belediyenin yerel basınla daha sağlıklı ilişkilerin nasıl kurulabileceği ve bu yöndeki taleplerin değerlendirildiği kahvaltı sohbetinde, Başkan Yardımcısı Kalender Özdemir, “Ataşehir Belediyesi kurulurken birbirimize çok yardımcı olduk. Babıali’nin mirasını şimdilerde yerel basın omuzladı” dedi.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109