ATAŞEHİR BELEDİYESİ WHATSAPP İSTEK ŞİKAYET HATTI

Ataşehir Belediyesi, vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini daha rahat ulaştırabilmeleri için Whatsapp İletişim Hattı'nı devreye soktu.

ATAŞEHİR BELEDİYESİ WHATSAPP İSTEK ŞİKAYET HATTI
 ATAŞEHİR BELEDİYESİ WHATSAPP İSTEK ŞİKAYET HATTI

Ataşehir Belediyesi, vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini daha rahat ulaştırabilmeleri için Whatsapp İletişim Hattı'nı devreye soktu.
Çağımızın en kolay ve hızlı iletişim platformlarından biri olan Whatsapp uygulaması sayesinde, Ataşehirli vatandaşların isteklerinin daha hızlı alınması ve şikayetlerin daha hızlı çözülmesi sağlanacak.  
Ataşehirliler, 0530 166 48 73 Whatsapp İletişim Hattı üzerinden istek ve şikayetleriyle ilgili, konu ve konum bilgisi ile fotoğrafları 7 gün 24 saat belediyeye iletebilecek; böylelikle sorunlar en hızlı şekilde çözülecek.


Mobil cihazlarının rehberlerine 0530 166 48 73 Whatsapp İletişim Hattı’nı kaydedenler, internet bağlantısıyla belediye yetkililerine kolayca ulaşabilecek.

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALİİHSAN ÇİÇEK
ALİİHSAN ÇİÇEK - 6 yıl Önce

Sayın yetkili bir ricam olacak ferhatpaşa mah G 33 Sokak No:62 daire 1 müstakil ektede gördüğünüz gibi sahibi belli olmayan yan komşunun arsasında benim evi riske atacak yabani otlar çöğür diken vesaire kepçeyle temizlemesi lazım geçen sene kepçeyle temizlendi tekrar en kısa zamanda temizlenmesi lazım yangın riski var saygılar

admin
admin @ALİİHSAN ÇİÇEK - 6 yıl Önce

0530 166 48 73 Nolu Whatsapp hattına fotosunu çekip atabilirsiniz

Haydar ateş
Haydar ateş - 6 yıl Önce

Yagmur ızgara giderlerinden lagam kokusu geliyor sürekli lütfen ilgilenin

Haydar ateş
Haydar ateş - 6 yıl Önce

Yagmur ızgara giderlerinden lagam kokusu geliyor sürekli lütfen ilgilenin yeni sağra mh yıldırım Beyazıt CD no 37

Bir vatandaş
Bir vatandaş - 6 yıl Önce

Ataşehir belediyesi sitemizin ortasından yol geçirdiniz duvarı yıktınız birakip gittiniz ne zaman yıktğinız duvarların yanını örüp duzeltecekciniz elektrik kablosu meydanda çocuklarımızın can güvenliği yok otobanda bile bu kadar geniş yol yok siz burayı cok geniş nerdeyse 3 şeritli yol actiniz buraya bir çeki düzen verin bahçemiz rezil gibi oldu adres.k.bakkalkoy mahallesi belediye blokları.

Tuba yakupogli
Tuba yakupogli - 5 yıl Önce

Atasehir ornek mahallesi ebrar sokaktaki parkimizin cop kutularini ve banklarini caldilar oturcak alan kalmadi ilgilenin lutfen

Cengiz koç
Cengiz koç - 5 yıl Önce

Merhaba,Mimar Sinan Mahallesinde ikamet etmekteyim.Yan Binadaki komşu kapalı kasa kamyonetini defalarca uyarmama rağmen kaldırımda çıkarak bina giriş çıkışını kapatmaktadır.Dairenin gün ışığınıda kapattığından insanlar mağdur durumdalar.Ne yapmam gerekiyor. Teşekkürler.

kenan sarı
kenan sarı - 4 yıl Önce

alis veris yaptigimiz bim şok gibi marketlerde satilan zeytin yaglarinda sikandal birolay her yagda 280 gr calinmistir bil hassa tarttim ilgilenmenizi istiyorum

Figen
Figen - 4 yıl Önce

Ben 7yaşinda ilk okula giden öğrencim var bunun için yardım burs yardımı telep ediyorum eşim işi yok çok madurum sizlerden gelip tesbitde ede bilir sınız


SIRADAKİ HABER

banner110

banner109