Ataşehir Belediyesi başarılı öğrencileri altınla ödüllendirdi

Ataşehir Belediyesi başarılı öğrencileri altınla ödüllendirdi

Ataşehir Belediyesi başarılı öğrencileri altınla ödüllendirdi
Ataşehir Belediyesi, Ataşehir Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen “Altın Beyinlere Altın Ödüller” töreninde 200 öğrenci altın ile ödüllendirildi. İlki bir önceki eğitim-öğretim yılında yapılan ve bu yıl ikincisi düzenlenen ödül töreni, Ataşehir’deki okul birincileri ile Sosyal-Kültürel nitelikteki yarışmalarda ilçe, il ve ulusal düzeyde birincilik alan öğrencileri ödüllendirmek amacıyla yapılıyor ve altınlar Ataşehir Belediye Başkanlığı tarafından sağlanıyor.

Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde düzenlenen törene Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, İlçe Emniyet Müdürü Hacı Ahmet Osanmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan, Belediye Meclis Başkan Vekili Hüseyin Çulha, Belediye Eğitim Danışmanı Metin Bektaş ve okul müdürleri ile öğrenciler katıldı.

2010-2011 Eğitim-Öğretim yılında ilköğretim okullarında ve liselerde birinci olan 67 öğrenci ile sosyal-kültürel nitelikteki yarışmalarda başarılı olan 133 öğrenciye altınları, Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan ve Belediye Meclis Başkan Vekili Hüseyin Çulha tarafından sunuldu.

Diğer öğrencilerin başarılı arkadaşlarına müzik gösterileri ile destek verdikleri etkinlikte eğitime verdiği katkılardan dolayı Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu tarafından Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye plaket sunuldu. 

KIZILAY İstanbul Şubeleri - Adres ve Telefonları

KANDİLLİ RASATHANESİ ADRES VE TELEFON BİLGİLERİ İÇİN TIKLA

2011 HAC SONUÇLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GOOGLE'NİN BİLİNMEYEN YÖNLERİ İÇİN TIKLA

Emniyet Genel Müdürlüğü Sitesi için tıklayınız

UCUZ UÇAK BİLETİ ALMAK İÇİN TIKLA

E - PASAPORT İNTERNET ÜZERİNDEN PASAPORT BAŞVURU İŞLEMLERİ RANDEVU TALEPLERİ VE BAŞVURU İZLEME SİSTEMLERİ
İÇİN TIKLA



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER