Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'den denetim turu

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'den denetim turu

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'den denetim turu
Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'den denetim turu…

 Başkan İlgezdi, ev kadınlarının resim kursunu ziyaret ederek, Nazım Hikmet ve Deniz Gezmiş parklarında çalışmaları denetledi.

 Ataşehir'de hızla devam eden projelere ilişkin çalışmaları her gün denetleyen Belediye Başkanı Battal İlgezdi, yılbaşında hizmete açılması planlanan Nazım Hikmet ve Deniz Gezmiş parkları ile ev kadınlarının resim kursu aldıkları “Anarenkler Sanat Kursu”nda çalışmaları izledi. Türkan Saylan Tıp Merkezi'nde de incelemelerde bulunan Başkan İlgezdi, tıp merkezinde muayene olan Ataşehirlilerle sohbet etti.

 Başkan Yardımcıları Sadık Kayhan, Haluk Tamgaç, Anarenkler projesini hazırlayan Sağlık İşleri Müdürü Gamze Akkuş İlgezdi ile SODEV kurucusu ve Kültür eski Bakanı Ercan Karakaş’la birlikte Anarenkler Kurs Merkezi'ne gelen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eline ilk kez resim kalemi ve boya fırçası alan ev kadınlarının çalışmalarını izledi. Merkezde resim kursunun yanı sıra hukuk, sağlık, sanat gibi konularda uzman konuklarla sohbet toplantılarına katılan Ataşehirli evkadınları, “Evin dört duvarı arasına sıkıştırılmak istenen yaşamlarında bu kursun kendileri için açılan bir pencere olduğunu” söylediler. Kadınların çalışmalarını inceleyen Başkan İlgezdi'de burada yapılan resimlerin sergilenmesi için hazırlık yapılmasını istedi. Başkan İlgezdi, “Kadınlar her alanda aktif yaşamın içinde olmalı. Sosyal yaşamdan siyasete kadar her alanda kadınlar toplumun itici gücüdür. Biz, belediye olarak kadınların her projemizin içinde olmasını istiyoruz” dedi.

 Daha sonra Türkan Saylan Tıp Merkezi’ne giden Başkan İlgezdi, burada bulunan vatandaşlarla sohbet etti ve Tıp Merkezi’nde ki çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Kültür eski Bakanı Ercan Karakaş ve Başkan yardımcıları ile Ataşehir'de yapımı devam eden parkları da gezen Başkan Battal İlgezdi, Nazım Hikmet Parkı ve Deniz Gezmiş Parkı’nın en kısa zamanda Ataşehirlilerin hizmetine açılacağını belirtti. Başkan İlgezdi, “Bulduğumuz her metre boş alanı yeşillendireceğiz. Ataşehirliler, spor yapmak, temiz hava almak, çeşitli sanat ve kültürel etkinlikler için başka ilçelere gitmeyecek” dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109