Ataşehir AK Parti ve Kızılay  Kan Bağışı Kampanyası Başlattı

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve Kızılay İstanbul Şubesi işbirliği ile  kan bağışı kampanyası başlattı.

Ataşehir AK Parti ve Kızılay  Kan Bağışı Kampanyası Başlattı

Ataşehir AK Parti ve Kızılay  Kan Bağışı Kampanyası Başlattı

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve Kızılay İstanbul Şubesi işbirliği ile  kan bağışı kampanyası başlattı.


AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve Kızılay İstanbul Şubesi işbirliği ile yapılan kan bağışı kampanyasına, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe kan bağışında bulunarak destek oldu.
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve Kızılay İstanbul Şubesi işbirliği ile yapılan planlamalar doğrultusunda AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı'da 22-23 Mayıs tarihlerinde Kızılay Ataşehir Şubesi ile ortak kan bağışı programı planladı.

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı ve Kızılay Ataşehir Şubesi'nce hazırlanan ortaklanan kan bağışı programının ilk günü kapsamında İlçe Başkanlığı binası önünde ve Mevlana Mahallesi Aksekili Mehmet Uslu Camii Bahçesi'nde kan bağışı noktaları konumlandırıldı.2 Farklı noktada gerçekleştirilen kan bağışı etkinliğine partililerin ve vatandaşların katılımı oldukça yoğun oldu. 


İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe Ataşehir'de Kan Bağışında Bulundu
 
Kongre sonrasında Ataşehir'e ikinci kez gelen AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'de partisince düzenlenen kan bağışı kampanyasına destek olmak amacıyla Ataşehir'de Mevlana Mahallesi Aksekili Mehmet Uslu Camii kan bağışı noktasını ziyaret etti. Önce partililerini ve vatandaşları selamlayan İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, ikindi namazını camii'de kıldı. Namaz sonrası Kızılay Şube Başkanı Talha Keleş'in bilgilendirmesi ile kan bağış formunu doldurduktan sonra kan bağışında bulundu.
 
İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: "20 Günde 14 Bin'in üzerinde kan bağışı yapıldı"

Kan bağışı sonrasında Ataşehir Haber ve Gazete Ataşehir'e açıklamada bulunan İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "Öncelikle teşekkür ediyorum. Kızılayımızın kan bağışına destek olmak için bizde geldik. Ataşehirli komşularımızın ve ilçe teşkilatımızın bu kampanyaya güçlü destek olması bizi ziyadesi ile memnun etti. Hakikaten bu insani görev. Temel kan ihtiyacımızı sağlayan güzide kuruluşumuz olan Kızılay'ın bu çabasına destek olmak hepimizin insani görevi hem vatandaşlık görevi hem bir sosyal sorumluluk aslında sosyal zorunluluk olarakta tarif ediyorum. Yapmazsak olmaz değilde, muhakkak her birimiz bu görevi yerine getirmeliyiz. Zaman zaman unutuyoruz, belki ihmal ediyoruz ama Kızılayımızın bu kampanyaları bize hatırlatıyor. İnsanımıza can vermek, insanımıza destek olmak, hastalarımızın acil durumlarda o ihtiyaçlarını giderebilmek, birine faydalı olabilmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ve bundan en önemlisi de paylaşabilmek. Bizde karınca kararınca destek olmaya çalışıyoruz. 39 İlçemizin tamamında bu kampanyaya katılıyoruz. Yaklaşık 20 gündür devam eden bu süreçte 32 İlçemizde başarıyla tamamladık. 7 İlçemizde de belirlenen program çerçevesinde kan bağışı kampanyasına desteğimizi sürdüreceğiz. Bugüne kadar 14.000'in üzerinde kan bağışının yapılmasına katkı sağladık. Emeği geçen tüm ilçe teşkilatlarımıza, Kızılay Ekiplerimize teşekkür ediyorum. Tüm Ataşehirli komşularımızı ve İstanbulluları kan bağışına davet ediyorum" ifadelerini kullandı.  

AK Parti Ataşehir'den İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'ye Teşekkür Belgesi
 
Kan bağışının ardından AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı'nca hazırlanan İlçe Başkanı İsmail Erdem'in imzaladığı "AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı olarak Kızılay ile düzenlenen Kan Ver, Can Ver kampanyamıza kan bağışınızla 3 Can için umut ışığı oldunuz. Desteğiniz ve duyarlılığınız için şükranlarımı sunuyorum." yazılı Teşekkür Belgesi İlçe Başkan Yardımcıları Yeliz Gülmüş ve Burak Çifçi tarafından İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'ye takdim edildi. 

İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin Ataşehir İlçe Programı ziyaretinde; İl Başkan Yardımcıları Dr. Sevim Sayim Madak, Mehmet Emin Özkaya, AK Parti Ataşehir İlçe Yürütme Kurulu, Ana Yönetim Kurulu Üyeleri, Yedek Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Gülayşe Durak ve Yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Yönetimi, AK Parti Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Mustafa Naim Yağcı, Belediye Meclis Üyeleri, Kızılay Ataşehir Şube Başkanı Talha Keleş, Yönetim Kurulu üyeleri, mahalle teşkilatları, partililer ve vatandaşlar karşıladı.

Ataşehir'de ilk gün 200 ünite kan bağışı toplandı
 
AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı önünde ve Mevlana Mahallesi Aksekili Mehmet Uslu Cami Bahçesi'nde düzenlenen kan bağışı kampanyası süresince 200 ünite kan bağışı toplanıldığı öğrenildi.

23 Mayıs'ta kan bağışında bulunacak vatandaşların E-Randevu alarak sms bilgilendirmesi ile 22 - 23 Mayıs tarihlerindeki sokağa çıkma yasaklarından kan bağış noktalarına gidebilmeleri sağlanacak.

 
 

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2021, 20:26

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER