(ATAMAD) ATAŞEHİR'DE GAZETECİLERİ UNUTMADI

Kısa adı (ATAMAD) olan Ataşehir Malatyalılar Derneği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günüde Ataşehir yerel basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı.

(ATAMAD) ATAŞEHİR'DE GAZETECİLERİ UNUTMADI
(ATAMAD) ATAŞEHİR'DE GAZETECİLERİ UNUTMADI

Kısa adı (ATAMAD) olan Ataşehir Malatyalılar Derneği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günüde Ataşehir yerel basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı.
Ataşehir Malatyalılar Derneği Başkanı İrfan Kiraz ve yönetim kurulu üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde kahvaltı programı düzenleyerek davet ettikleri Ataşehir Yerel Basın Mensuplarıyla samimi bir sohbet ortamı yarattılar.
 


“GAZETECİLİK FEDAKÂRLIK GEREKTİREN BİR MESLEK”
 
Gazeteci konuklarına hitaben bir konuşma yapan ATAMAD Başkanı İrfan Kiraz; “Bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve öncelikle gününüzü kutluyorum. Gazetecilik fedakârlık gerektiren bir meslek.  Ulu Önder Atatürk’ün dediği gibi ‘Gazeteciler gördüğünü, bildiğini ve düşündüğünü yazmalı’ ve özgür olabilmeli ki yapacağı haberlerde daha güzel, daha doğruyu, daha yalın bilgileri insanlara iletsin. Bizler Ataşehir Malatyalılar Derneği olarak yönetim kurulu arkadaşlarımızla toplanarak bu güzel günde sizleri misafir etmekten onur duyduk, gururlandık.  Sizlere de teşekkür ederiz” dedi.


 
Davete katılan Ataşehir yerel basını bu özel günlerinde kendilerini önemseyip davet eden (ATAMAD) Başkanı ve Yönetimine teşekkür ederken, Ataşehir Yerel Yönetimleri, Kamu Yöneticileri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, STK'ları ve toplum önderleri nedense bu tek ve özel günlerinde basın mensuplarını hatırlamadıkları için sitem ettiler. 




 

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2018, 18:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER