"Alice Harikalar Diyarı"

Palladium AVM Ataşehir'deDünyada ilk kez binlerce balondan yapılan büyüleyici dev Alice Harikalar Diyarı Palladium Ataşehir AVM'de kuruldu.

"Alice Harikalar Diyarı"

Palladium AVM Ataşehir'deDünyada ilk kez binlerce balondan yapılan büyüleyici dev Alice Harikalar Diyarı Palladium Ataşehir AVM'de kuruldu.

 Balon katlama tekniği kullanılarak, dünyaca ünlü Airigami ekibi tarafından yapılan Alice Harikalar Diyarı'nda on binlerce balon bir araya gelerek, Alice'in masalsı dünyasını oluşturdu. Dev ağaçlardan mantarlara, bulutlardan böceklere kadar masalın önemli karakterlerinin bir araya geldiği çalışmada başta çocuklar olmak üzere tüm ziyaretçiler benzersiz bir deneyim yaşıyor. Masalseverler için Alice'in macera dolu dünyasının kapıları 13-21 Eylül tarihleri arasında, Anadolu yakasında eğlence ve lezzetin sonsuz keyfinin merkezi Palladium Ataşehir'de açık olacak.

Alice'in dünyası patlayacak!

Hazırlıkları 8 Eylül'de başlayan bu masalsı diyar farklı aktivite ve yarışmalarla da renklenecek. 13 Eylül'de başlayacak atölye çalışmalarında çocuklar, airfolding sanatçılarından balon kullanarak eğlenceli nesneler yapmayı öğrenecek. Ayrıca etkinlik süresince devam edecek yarışmada da diyarın kuruluşunda toplam kaç balon kullanıldığını en yakın tahmin edenler sürpriz armağanlar kazanacak. Etkinliğin son günü ise eğlence doruğa çıkacak. Balonların patlatılmasıyla sonlanacak etkinlikte de ziyaretçiler, patlattıkça hediyeler kazanacak. Yarışma ve etkinlikle ilgili tüm gelişmeler Palladium Ataşehir'in sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek.

Palladium Ataşehir AVM

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2014, 19:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109