AK Parti İlçe Başkanından İçerenköy İdmanyurdu’na Tam Destek

İçerenköy İdmanyurdu Spor Kulübü başkan ve yöneticileri Ak Parti İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan’ı ziyaret ederek kulübün sorunları ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular.

AK Parti İlçe Başkanından  İçerenköy İdmanyurdu’na Tam Destek
 AK Parti İlçe Başkanından  İçerenköy İdmanyurdu’na Tam Destek


İçerenköy İdmanyurdu Spor Kulübü başkan ve yöneticileri Ak Parti İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan’ı ziyaret ederek kulübün sorunları ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular.


İçerenköy İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı Sebahattin Keskin, Başkan Yardımcısı Önder Kavalcı ve kulüp yöneticileri Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan’ı ziyaret ederek kulübün sorunlarını dile getirdiler.

Uzun süredir atıl durumda olan İçerenköy Futbol sahasını spora elverişli duruma getirip hem çocukların spor yapmasını hem de İçerenköy halkının sabah sporunu yapmalarını sağlamak amacıyla Ataşehir Ak Parti İlçe Başkanını ziyaret eden İçerenköy İdman Yurdu Başkan ve Yönetimi almış oldukları tam destekten dolayı Ak Parti İlçe Başkanlığından mutlu ayrıldılar.
 
Kulüp Başkanı Sebahattin Keskin İlçe Başkanı ile görüşmede saha sorunu ile ilgili olarak İlçe Başkanına; bizim sahamızın durumunu ve bulunduğumuz yerin durumunu siz biliyorsunuz. Biz orada duruyoruz şu anda demesi üzerine Ak Parti İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan da bence mahsuru yok. Ben burada olduğum müddetçe ileri geri hareket olmaz zaten diyerek tam destek vereceğinin sinyalini vermiş oldu.
 
Destek sinyalini alan Başkan Sebahattin Keskin, size güvenimiz sonsuz diyerek; “ Orada bir hareket alanımız yok.  Bir çivi çakamıyoruz. Hepimizde bir tedirginlik var. Burası eski bir spor kulübü. Gideri çok olan yer. Bunu yönetim olarak bizler karşıladık. Ancak hep böyle olmaz. Orayı düzenli bir hale getirerek gelir sağlayacak bir duruma getirdiğimizde bizde yaptığımız işlerden zevk alırız” dedi.
 
Keskin, durumumuz ortada şimdi biz ne yapacağız başkanım sorusuna Başkan Özcan şöyle cevap verdi: “ Orayla ilgili yapılan projeyi biliyorsunuz. Artık her şey netleşti orada. Yani projesi artık netleşti ve ihale aşamasına geldi. Bize söylenen ‘2019 yılı bütçesine burası alınacak ve seçime kadar inşaatına başlanacak. Şu anda o konuda bir şey söylememde yanlış olur. Ama şu an gelinen noktada bize söylenen 2019 seçimler öncesi inşaatına başlanacağıdır”
 
Başka sahalara para vererek çalışmalarını sürdürdüklerini belirten İçerenköy Spor Kulübü Yöneticileri, hiç olmazsa bu sahaya toprak sererek işler hale getirip antrenmanları burada yapmak istediklerini dile getirerek; " Biz bu sahada kiracı olmamıza rağmen hiçbir faliyet yapamıyoruz. Büyükşehir Belediyesi sadece bize şunu söylesin. Proje başlayana kadar, biz oraya toprak serelim çocuklarda çıksın oyununu oynasın, çalışmalarını yapsın. Ne zaman proje başlar, kazmayı vurma kararı alırlar bizde kendilerine orayı teslim ederiz”  dilek ve temennilerini ilettiler.
 
Proje olmadan oraya Büyükşehir bir şey yapmaz.  Proje orada başlatılana kadar da en azında benim ömrüm vefa ederse İlçe Başkanı olarak yanınızda olacağım. Çünkü yanlış bir şey istemiyorsunuz. Toprağın serpilmesi içinde ekipman temin etmede yardımcı olacağım diyerek tam destek sözü verdi.
 
Ak Parti İlçe Başkanını ziyaret eden İçerenköy İdmanyurdu Spor Kulübü yöneticileri, İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan’dan aldıkları destek sözü ve yakın ilgiden dolayı mutlu ve umutlu bir şekilde ilçeden ayrıldılar.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER