Ak Parti Ataşehir’de sünnet şöleni düzenledi

Ak parti Ataşehir İlçe Başkanlığı düzenlediği sünnet şöleninde çeşitli aktivitelerle oyunlar oynayan çocuklar, sahne alan sanatçı Alişan ile doyasıya eğlendiler.

Ak Parti Ataşehir’de sünnet şöleni düzenledi

Ak parti Ataşehir İlçe Başkanlığı düzenlediği sünnet şöleninde çeşitli aktivitelerle oyunlar oynayan çocuklar, sahne alan sanatçı Alişan ile doyasıya eğlendiler.


Ak parti Ataşehir İlçe Başkanlığı İçerenköy Sahasında düzenlediği sünnet şöleninde çeşitli aktivitelerle oyunlar oynayan çocuklar, sahne alan sanatçı Alişan’ın seslendirdiği eserler eşliğinde aileleriyle geç saatlere kadar eğlendiler.

Program Mehteran Takımı verdiği konserle başladı. Kuran-ı Kerim okunması ardından protokol konuşmalarına geçildi.
Sünnet Şölenine; Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, İl Yönetim Kurulu Üyesi İrem Selay Atay, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan ve yönetim kurulu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, Ak Parti Ataşehir Belediye Meclis Üyeleri M.Cevat Arzık, Mükayil Bektaş,  Haluk Sadıkoğlu, İsmail Levent, Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, birim müdürleri, sünnet olan çocuklar ve aileleri ile vatandaşlar katıldı.



“ANADOLU MEDENİYETİNİN BEKÇİSİ OLAN BİR MİLLETİZ”

Özcan, bugün çok anlamlı bir gün.  Bugün yüz evladımızın erkekliğe ilk adım attıkları bu ana şahitlik ediyoruz.  Davetimize icap ederek bu yavrularımızın sevincini paylaştığınız için hepinize şükranlarımızı sunmayı bir borç biliriz. Sünnet olan çocuklarımızın Allah bahtlarını güzel kılsın. Bu çocuklarımızın askerliğe vermelerini, düğünlerini de yapmayı ailelerine nasip etsin.  Ak Parti olarak 7 gün 24 saat sizlerin emrindeyiz diyerek konuşmasına şöyle devam etti:  “Biz, üç kıtada yedi iklime hükmetmiş olan bir ecdadın torunları olan bir milletiz. Biz aynı tabuta omuz veren,  aynı ezanla orucunu açan, aynı kıbleye dönen bir milletin neferleriyiz.  Biz öyle bir milletiz ki; Selâhattin’i Eyyubi ile Kürt, Şeyh Şamil ile Kafkas, Hz. Ömer ile Arap, Aliye İzzet Begoviç’le Boşnak olabilen bir milletiz. Biz Anadolu Medeniyetinin bekçisi olan bir milletiz. Biz bu topraklarda var olduğumuz müddetçe hiçbir Allah’ın kulu bu topraklara gözünü dikmesin. Bunu buradan bütün dünyaya ilan ediyoruz” dedi.

 
“ATAŞEHİRİ KUCAKLAYARAK HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

 
Ataşehir Belediyesi ile ilgili eleştirilerle konuşmasına devam eden Özcan; “ Ataşehirdeyiz, Ataşehir’de yaşıyoruz. Üzülerek ifade ediyorum ki 10 kayıp bir geçmiş Ataşehir için. 2009 da verilmiş olan sözlerin daha yerine getirilmediğini görüyoruz.  Ak Partinin hizmet anlayışında millet vardır, bu millete hizmetkâr olmak vardır. Ancak biz Ataşehir Belediyesini Ak Partili bir belediye yaptığımızda bununla beraber açık yüreklilikle ilan ediyoruz ki hizmette farkı gözetmeyeceğiz.  Ataşehir sadece bir zümre ve bir bölgeden ibaret değildir. Ataşehiri kucaklayarak hep birlikte yöneteceğiz.  Sizden istediğimiz 31 Mart 2019 yılına kadar gece gündüz demeden çalışmak, çalışmak, çalışmaktır” diye konuştu.
 

İLÇE BAŞKANI OLARAK AÇIK ÇEK VERİYORUM”

 
CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ın, Ataşehir’e taşınma seçmen olduğu iddialarına da şöyle bir çağrı ile cevap verdi:  “Bu tür polemiklere çok fazla girmek isteyen birisi değilim. Uzlaşmacı, sohbet edecek bir tavrım vardır. Ancak CHP Ataşehir İlçe Başkanı Sayın Hakkı Altınkaynak’ın yapmış olduğu basın toplantısında ve bugün gerçekleştirmiş oldukları programda bir takım söylemleri oldu. Öncelikle basın toplantısında Hakkı Bey şöyle bir ithamda bulundu.  Bizde aynı dertten muzdarbiz.  Ataşehir’de taşıma ve yığma seçmen olduğunu dile getirdi.  Ben buradan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı olarak açık çek veriyorum.  Hakkı bey, elinizdeki bilgileri, belgeleri, doneleri bizlere verin, bizde size verelim. Gelin el birliğiyle, hep birlikte Ataşehir’de taşınan seçmen varsa bunları sildirelim.  Kimse bir takım ithamlarla bizleri karalamaya çalışmasın. Bizim Partimizin adında Adalet vardır.  Biz her şeyin adil bir şekilde ve eşit şartlarda olmasını isteriz.  O nedenle de adaleti tecelli ettirmek için böyle bir çalışma noktasında Hakkı başkana ben buradan söz veriyorum, bu konuda birlikte çalışacağız, birlikte de inşallah bu sorunu çözeceğiz diye düşünüyorum,  onlardan bize bir talep gelirse” diyerek davetini tekrarladı.

https://youtu.be/ASosiotg1IA?t=623

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2018, 19:55

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER