AK PARTİ ATAŞEHİR YEREL BASINLA BULUŞTU

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. M. Naim Yağcı, Yerel basın mensupları ile “REFERANDUM GÜNDEMLİ” kahvaltıda buluştu.

AK PARTİ ATAŞEHİR YEREL BASINLA BULUŞTU

 AK PARTİ ATAŞEHİR YEREL BASINLA BULUŞTU

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. M. Naim Yağcı, Yerel basın mensupları ile “REFERANDUM GÜNDEMLİ” kahvaltıda buluştu.
  
Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. M. Naim Yağcı, Referandum gündemli kahvaltıya davet edilen yerel basın mensuplarını ağırlayarak parlamenter sistem ile 16 Nisan’da oylanacak olan yeni Anayasa paketine giren Cumhurbaşkanı Hükümet asistemi üzerinde  görüşlerini açıkladı.


Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. M. Naim Yağcı, ; “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde kimse ayar veremez. Halkın bölünmediği, milletin iradesi dışında bir iradenin olmadığı Türkiye’ye özgü bir modeldir. Asla Cumhuriyetin kuruluş ilkeleriyle ilgili bir değişikliğin olamayacağı, daha modern ve daha kapsamlı bir hükümet modelidir. Üniter yapı korunarak hükümetin yetkilerinin Cumhurbaşkanına verilmiş olmasıdır.  Burada sınırsız bir sorumluluk yok” dedi.


Yağcı; “Yeni sistemde milletvekili bakan olamıyor. Cumhurbaşkanı bakanları dışarıdan atıyor. Bununla da bir baskı unsuru oluşmuyor. Meclis sadece yasama görevini yerine getirmiş olacaktır. Meclisi fesh ederek seçime götüren Cumhurbaşkanı kendisi de seçime katılmış oluyor. Yani hakem millet oluyor. Bu ülkenin ilerlemesi için kaçınılmaz bir sistemdir. Onun için Milletin oyu değerlidir. Oyun değerli olduğu sandıkta bu sandıktır.  Kişiler fanidir, gelip geçicidir ama bu sistem geleceğin güçlü Türkiye’sini belirler. Ben inanıyorum ki sisteme bağlı güçlü bir Türkiye olur” diye konuştu.


SİNAN AYRANCI “HER AN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ”

Toplantıya katılan Ak parti Ataşehir SKM başkanı Sinan Ayrancı'da çalışmaları ile ilgili olarak basına şu bilgileri paylaştı: “Ak Parti teşkilatlarının en büyük özelliği her an seçim olacakmış gibi 365 gün sürekli sahada olan bir yapıya sahip. 17 mahallemizde 17 mahalle başkanlarımız ve yöneticilerimiz var. 813 sandık başkanı ve görevlilerini oluşturduk. Sandık yöneticilerimizle birlikte Ocak ayı itibariyle seçmen ziyaretlerine başladık.  Aslında bu çalışmalarımız 2019 seçimlerine yönelik bir çalışmanın alt yapısını da oluşturmuş olduk. Ne kadar oy alacağımızı, hangi seçmenin kararını kendi üyelerimiz ve seçmenler üzerinde değerlendirmelerle alabiliyoruz. “ şeklinde ifade etti.



“AK PARTİ'NİN ATAŞEHİR’DE 58 BİN ÜYESİ VAR”

Ayrancı Ak Noktalar da çalışmaların devam ettiğini söyleyerek; “ İki tane “EVET” çadırımız var. Burada Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili bilgilendirmeler yapıyoruz. 58 bin üyemiz var. Kurduğumuz çağrı merkezimiz üzerinden irtibat kuruyoruz. Onların görüşlerini alıyoruz. Mahalle teşkilatlarımız da günlük çalışmalarına devam ediyor.  Şu ana kadar kararsız seçmen üzerinden çok ciddi çalışmalar yaparak EVET’e dönderdik.  Çalışmalarımızı stratejik planlarla yapıyoruz. Hiç kimsenin korkmasına gerek yok. Korkuyla siyaset yapmanın anlamına da gerek yok” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2017, 21:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109