Ak Parti Ataşehir Kan bağışı kampanyası devam ediyor

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı ve Kızılay Ataşehir Şubesi'nin ortak organizasyonu ile “Ataşehir’de Kan Ver, Can Ver” sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Ak Parti Ataşehir Kan bağışı kampanyası devam ediyor

Ak Parti Ataşehir Kan bağışı kampanyası devam ediyor

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı ve Kızılay Ataşehir Şubesi'nin ortak organizasyonu ile “Ataşehir’de Kan Ver, Can Ver” sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kan bağışı organizasyonunun İstanbul'un Fethi'nin 568. yıl dönümünde yapılması ayrı bir önem kazandı.

İstanbul'un Fethi'nin yıldönümünde anlamlı Kan bağışı

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı 29 Mayıs gününü kapsayan kan bağışı kampanyasını Mevlana Mahallesi Aksekili Mehmet Uslu Camii bahçesinde organize etti. Geçtiğimiz hafta 22-23 Mayıs günlerinde de kan bağışı kampanyası düzenleyen AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı, yapmış olduğu 3 organizasyonun sonucunda Kızılay'a 560 ünite kan bağışı almı sağlamış oldu.

Gerçekleşen kan bağışı kampanyasına AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, partililer ve vatandaşlar katıldı. Mehmet Uslu Camii Bahçesin de kan bağışında bulunan  İsmail Erdem  basın açıklamasında ‘’İstanbul da geçen  haftada da  farklı ilçelerde  kan bağışı seferberliği  başlamıştı .Bizim İlçemiz de de İl başkanımız Osman Nuri Kabaktepe Başkanımız  programımıza iştirak ettiler ve ilçemizde kan bağışında bulundular . Milletvekilimiz Ravza Kavakçı Kan hanımefendi de aramızdaydı ve kan bağışında bulundu.

Bugün de Osman Boyraz Vekilimiz bizimle. Geçen hafta 400’ün üzerinde kan bağışında bulunuldu.  Geçen hafta yoğunluktan kan veremeyen ve yetişemeyen vatandaşlarımız vardı. Onlara fırsat olsun diye bugün de  programımıza devam ederek değerlendirmiş olduk. Biliyorsunuz ki 1 ünite kan  3 can için umut oluyor , Kan ver can kurtar diyerek Kızılay yıllardır ülkemiz de cereyan eden ani olaylarda , doğal afetlerde ,vatandaşlarımızın yanında olmuştur. Yurtdışında da  dünyanın farklı yerlerinde yine Kızılay can siperane  çalışmalarını her alanda  her durumda gerçekleştirmiştir . Özellikle ülkemizde kan ihtiyacının karşılanmasında Kızılay yıllardır  kan bağışı kampanyalarında vatandaşlarımızın bağışlarıyla birçok ihtiyacı olan hasta yatağında medet uman vatandaşlarımıza can simidi umut olmuştur. Bu vesile ile diyoruz ki Kan ver Hayat Kurtar bu felsefe ile programımıza yoğun ilgi gösteren  Ataşehirli komşularımız aramızda huzurlarınız da  hepsine ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyorum.

Bugün 29 Mayıs 1453   İstanbul’un Fethi’nin yıldönümü   kampanyamız da  ayrı bir anlam kazanıyor .Fethin 568.yılını kutluyor ve Fatih sultan Mehmet Han ‘ı rahmet minnet ve şükranla anıyoruz . Şanlı Kumandan Sultan Fatih Han ile beraber Bizans Surlarını çökerten , hoşgörü ve sevgi medeniyetini inşa eden değerli ecdadımızı rahmetle anıyor ,bu toprakları bize emanet ettiler bugün ki yaşayan nesillere çağrımız şudur ki  bu şerefli ve kıymetli emanet en güzel  şekilde sahip çıkalım ‘’ ifadelerinde bulundu .  

Milletvekili Osman Boyraz'da yapmış olduğu açıklamada ‘’ Öncelikle bende Ataşehir teşkilatımıza yapmış oldukları fedakar çalışmadan dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Geçen hafta  yapılan çalışmaya yoğun programımız dolayısıyla iştirak edemedik bu gün katılmak nasip oldu .Kızılay ve Ataşehir  yönetimlerine teşekkür ediyorum ’’ dedi. Basın açıklamasının ardından İlçe Başkanı İsmail Erdem’de Kızılay formu ve kan testi işlemlerini yaptıktan sonra kan bağışında bulundu. Erdem kan bağışı sonrasında vatandaşlarla hem sohbet etti, hemde kan bağışında bulunan Ataşehir’li vatandaşlara ilçe başkanlığı teşekkür belgesini takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2021, 20:26

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109